• Haberler
  • Spor
  • Konyaspor, Pendikspor maçıyla bir ilki yaşayacak!

Konyaspor, Pendikspor maçıyla bir ilki yaşayacak!

Trendyol Süper Lig'in 28'nci haftasında bugün Tümosan Konyaspor Siltaş Yapı Pendikspor'a konuk olacak. Konyaspor, bu maçla 102 yıllık tarihinde Pendik Stadyumu'nda ilk kez bir maça çıkacak. 

Konyaspor sezonun en kritik maçlarından bir tanesinde bugün  deplasmanda kendisi gibi düşme hattında yer alan Pendikspor ile kozlarını paylaşacak. Öte yandan yeşil-beyazlılar, 102 yıllık tarihinde Pendik Stadyumu'nda  ilk kez bir maça çıkacak. 

Yeşil-beyazlılarda cezalı futbolcu bulunmazken, hafif sakatlıkları bulunan Adil Demirbağ ve Cebrail Karayel’in durumları maç gününde belli olacak. Pendikspor’da ise sarı kart cezalısı Alpaslan Öztürk ve Welinton forma giyemeyecek.

73 gün sonra düşme hattından çıkacak

Bu sezon ligde Konyaspor 28 puanla 18’inci sırada bulunuyor. Pendikspor ise 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 13 mağlubiyet 26 puanla 19’uncu sırada yer alıyor. Konyaspor, müsabakadan galip ayrılırsa,73 gün sonra ilk kez düşme hattından çıkacak.

Hafta arasında Beşiktaş'a deplasmanda kaybederek Türkiye Kupası'ndan elenen Konyaspor ise son 2 iç saha maçını kazanmasına rağmen dış sahadaki kötü seriyi de noktalamak istiyor. Fahrudin Omerovic'in ekibi, bu sezon ligde oynadığı son 12 deplasman maçını kazanamamış durumda.

Konyaspor, Pendikspor karşısında galibiyetle ayrılırsa, rakiplerinin sonuçlarına bakmaksızın 12 hafta sonra ilk kez bir haftayı düşme hattının dışında tamamlamış olacak.

Maçı Ümit Öztürk yönetecek!

Karşılaşmayı Denizli bölgesi hakemi Ümit Öztürk yönetecek, yardımcılıklarını ise Murat Tuğberk Curbay ve Mehmet Akıncı yapacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme