Konyaspor stadyumu nasıl dolduracak?

Trendyol Süper Lig'de sezonun başlamasının ardından İstanbulspor'la karşılaşan, Konyaspor'da Stadyumun boş kalması gözlerden kaçmadı.

Konyaspor stadyumu nasıl dolduracak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: Tıpkı Anadolu takımları gibi ekonomik olarak zorlu dönemlerden geçen anadolu insanı, takımlarının maçlarını tirübünden takip etmek istiyor.  Ancak bilet fiyatları ve Kombine fiyatlarının pahalı olması sebebiyle statlar boş kalıyor. Son olarak Adana Demirspor’un Çaykur Rizespor’a karşı oynadığı karşılamada stadyumdaki boşluklar göze çarptı. 

Bu sezon UEFA Konferans liginde mücadele eden Adana Demirspor tiribünlerinin boş kalması, bilet fiyatlarının pahalılığını gözler önüne serdi. Türk ekonomisinin zorlu yıllardan geçtiği bu dönemde Çay ve Simit almak bile lüks olmuşken, en ucuz biletin 75 TL olması taraftarları ekonomik olarak zorluyor. Konyaspor’un kemik taraftar kitlesine bakıldığında, ağırlığını işçi sınıfının oluşturması, stadyumun boş kalmasının en büyük sebebi olarak görülüyor.  

Sanayide asgari ücretle çalışan yeşil beyazlı tarftarlar, kombine ve bilet almakta zorlanıyor. Kemik taraftar kitlesi 10 bin ila 25 bin arası olduğu düşünülen Konyaspor’da taraftarlar; Belediye’den, sponsorlardan,  zengin iş adamlarından destek bekliyor. 

Özellikle Başkan Özgökçen ve Nalçacı Grubu arasında yaşanan sorunlar stadyumun boş kalmasının önündeki en büyük engellerden biri. Nalçacı Grubu Lideri Ertan Soğancı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Başkan Fatih Özgökçen’in Nalçacılar'a bedava kombine bilet verdiğini ancak Nalçacı Grubu'ndan bin TL istediğini öne sürmüştü. Yeşil beyazlı yöneticilerin bir an önce bu sorunları gidermesi gerekiyor. 

PEKİ STADYUMUN DOLMASI İÇİN NELER YAPILABİLİR?
1-    Nalçacı Grubu ile yaşanan sorunlar düzeltilmeli 
2-    Konya’daki Belediye Başkanları Konyaspor’a Kombine yardımı yapmalı 
3-    Konyalı iş adamları kombine ve bilet yardımı yapmalı 
4-    Belediye Başkanları, Bakanlar Konyaspor için kaynak aramalı 
5-    Ulusal ve yerel kanallarda kombine yardımı düzenlenmeli 

Oluşturulan bu kaynaklarla yeşil beyazlı tarftarlara biletler ücretsiz verilmeli. Nitekim eskiden maçları zenginler izler fakirler oynardı, şimdi durum ise tamtersi. Zengin iş adamlarının bu noktada Konyaspor’a destek olmasını bekliyoruz.  

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR TRANSFER HABERLERİ

Yorumlar 2
Can 42 16 Ağustos 2023 10:19

Biz taraftar olarak bedava bilet kombine istemiyor biz paraysa para verir alırız ama bu fiyatlar çok pahalı daha makul fiyatlar olması gerekirdi burası Konya burda maaşlar genel olarak asgari ücret ne yapsın taraftar keşke taraftarı anlayan bir yönetimimiz olsaydı biletler makul olsaydı stad dolsaydı takımımızda tek kalmasaydı????

Hakan 15 Ağustos 2023 01:44

Nalçacılılar la ne sprunu varmış yönetimin? Bu yönetim zamanında istedikleri herşey oldu, biz istifaya çağırırken yönetimi bizi susturanlarda nalçacılılardı, giç bir sorun yok, herkez ekmeğinde maşallah

Bakmadan Geçme