Konyaspor taraftarı yönetime çok kızacak! Dino Hotiç transferinde ilginç detay…

Geçen sezonun ara transfer döneminden itibaren zaman zaman Konyaspor'un gündemine gelen Bosna Hersek'li futbolcu Dino Hotiç, Polonya ligi takımlarından Lech Poznan'a imza attı.

Konyaspor taraftarı yönetime çok kızacak! Dino Hotiç transferinde ilginç detay…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: Tatilini Türkiye’de yapan ve burada Süper Lig’den birkaç takımla görüşmelerde bulunan Hotiç, bir ara Trabzonspor ile görüşmüş ve Ankaragücü ile prensip anlaşmaya varmıştı. Ancak Hotiç’in menejerinin fiyat artırması ve Dimitrios Pelkas’ın  boşa çıkması sonucu alternatif adaylara yönelen sarı – lacivertli ekip, bu transferden vazgeçmişti. 

Fanatik Gazetesi editörü Ömer Necati Albayrak, Dino Hotiç’in Poznan’a transfer olması hakkında şu açıklamaları yaptı; “ Konyaspor çok yavaş davrandı, adamın Poznan’a gideceği sabahın gecesinde teklif yolladı, bonservissiz çok özel bir oyuncuyu kaçırdılar.” Konyaspor taraftarı yönetime çok kızacak! Dino Hotiç transferinde ilginç detay…Poznan ile ilk karşılaşmasına çıkan Dino Hotiç, 40 dakika sahada kaldığı karşılaşmada 1 gol atıp 1 asist yaptı. Poznan tarftalarının gözünün pasını silen Hotiç, maçın adamı oldu. 

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR TRANSFER HABERLERİ

Bakmadan Geçme