• Haberler
  • Spor
  • Konyaspor'un 10 Numara listesinde tanıdık bir isim var...

Konyaspor'un 10 Numara listesinde tanıdık bir isim var...

10 Numara mevkisi için Alejandro Pozuelo'yla anlaşamayan yeşil beyazlılar'ın listesinde Cercle Brugge'den ayrılan Dino Hotiç var.

Konyaspor'un 10 Numara listesinde tanıdık bir isim var...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: Pozuelo'yla anlaşılmaması sonucu alternatif 10 numara adaylarına yönelen Anadolu Kartalı, Dino Hotiç için girişimlerde bulundu.

Edinilen kulis bilgilerine göre Dino Hotiç, geçtiğimiz günlerde Ankaragücü ile prensip anlaşmasına varmıştı ancak menejerler tarafından Dimitris Pelkas'ın Ankaragücü'ne önerilmesi sonucu rotayı Pelkas'a çeviren Sarı lacivertliler, Hotiç'le olan görüşmelerini bir süre askıya aldı. Konyaspor'un 10 Numara listesinde tanıdık bir isim var...

İddiaya göre Bu fırsattan yararlanan yeşil beyazlı yöneticiler Hotiç'in menejerleri ile bir görüşme gerçekleştirdi. Süper Lig'den Rizespor'un da fiyat sorduğu ancak yüksek maliyeti sebebiyle vazgeçtiği transfer yarışını hangi kulübün kazanacağı şimdiden merak ediliyor. 

Hotiç, bu yıl tatilini Türkiye'de yaptı ve geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelerek, 2 çocuğunun annesine evlilik teklifi etti.

ÖNCELİK HOTİÇ DEĞİL!

Alternatifli bir 10 numara listesi hazırlayan yeşil beyazlı yöneticilerin önceliğinin Hotiç olmadığı öğrenildi. Biri yabancı olmak üzere iki 10 numara ile görüşmelerini sürdüren Anadolu Kartalı, 10 numara transferini birkaç hafta içerisinde bitirmek istiyor.

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR TRANSFER HABERLERİ 

Bakmadan Geçme