Konyaspor'un rakibi değişti: İşte nedeni!
Konyaspor'un Slovenya kampındaki son hazırlık maçında rakip değişti. Al Ittihad Kalba ile oynanması planlanan karşılaşmanın iptal edilmesinin ardından yeşil-beyazlı ekip, kampı Al Dhafra maçıyla tamamlayacak.
Konyaspor, Slovenya kampındaki hazırlık programını rakip değişikliğiyle tamamlayacak. Yeşil-beyazlı ekip, kampın son karşılaşmasını 29 Temmuz Çarşamba günü oynayacak. Daha önce Birleşik Arap Emirlikleri Pro Ligi ekiplerinden Al Ittihad Kalba ile yapılması planlanan hazırlık mücadelesi, rakip takımdan kaynaklanan nedenlerle iptal edildi.
Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Konyaspor, 29 Temmuz Çarşamba günü TSİ 18.00'de Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Al Dhafra ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, Aluminij Sports Park Kidričevo Stadyumu'nda oynanacak. Bu karşılaşmayla Slovenya kampını tamamlayacak olan Konyaspor, yeni sezon hazırlıklarının yurt dışı etabını noktalayacak.