Konyaspor yeni bir sayfa açmak istiyor

Tümosan Konyaspor evinde, Süper Lig'in 13. haftasında yarın Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Ligde sıkıntılı günler geçiren yeşil-beyazlılar, İstanbul ekibini yenerek yeni bir sayfa açmak istiyor. Maçı Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri İbrahim Bozbey ve Emir Eray Eyisoy olacak.

Konyaspor yeni bir sayfa açmak istiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anadolu Kartalı, Süper Lig’in 13. haftasında İstanbul temsilcisi Kasımpaşa’yı misafir ediyor. Zor günler geçiren ve son galibiyetini 8 hafta önce başka bir İstanbul ekibi olan Başakşehir karşısında alan yeşil-beyazlılar; kendi saha ve seyircisi önünde kazanarak çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Konyaspor ile Kasımpaşa arasında 25 Kasım Cumartesi günü Konya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

Konyaspor 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgiyle 10 puan elde etti. Yeşil-beyazlı ekip, ligde 16. sırada bulunuyor.

Kasımpaşa, Ligde çıktığı 12 mücadelede 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan lacivert-beyazlılar, topladığı 18 puanla haftaya 8. sırada girdi.

Konyaspor ile Kasımpaşa arasında oynanacak karşılaşma öncesinde her iki takımda da 2’şer eksik bulunuyor. Ev sahibi ekipte sakatlıktan henüz dönemeyen golcü oyuncu Muhammet Demir ve kanat oyuncusu Gökhan Töre bu maçta görev alamayacak. Konuk Kasımpaşa’da ise orta saha oyuncusu Samuel Bastien ve sol kanat Erdem Çetinkaya yine sakatlıkları nedeniyle bu maçta görev alamayacak.

Bakmadan Geçme