• Haberler
  • Spor
  • Konyaspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Konyaspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Konyaspor, 2024-2025 sezonu hazırlıklarını Konya'da yaptığı idman ile sürdürdü.

Teknik Direktör Ali Çamdalı yönetiminde, Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen idman ısınma hareketleriyle başladı. Mobilizasyon ve core ısınma ile sürdürülen antrenman, aerobik koşu ile tamamlandı.

Antrenmanda yeni transferlerden Yusuf Erdoğan, Ufuk Akyol, Josip Calusic yer aldı.

 

İdman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktör Ali Çamdalı, 1. etap kamp dönemini yarın bitirdiklerini belirterek, planladıkları 3 etaptan birisini burada bitirmiş olacaklarını söyledi.

Ali Çamdalı, "Pazartesi itibarıyla Kayseri’ye gideceğiz. Aynı 19’una kadar 2. etabı tamamlayıp sonrasında da yurt dışı kampımız olacak. Kayseri etabında bir tane hazırlık maçı düşünüyoruz. Yurt dışı kampını tamamen hazırlık maçları için kendimize ayırdık. Toplamda 4 tane hazırlık maçı düşünüyoruz. Rakiplerimizin hepsi de dişli olacak. Hem kendi gücümüzü hem kendi durumuzu analiz edebilmek için iyi rakipler tercih ediyoruz. Umarım orayı da en sağlıklı şekilde tamamlayıp mutlu bir şekilde Konya’ya geri döneriz" dedi.

 

"Çalışmalar verimli geçiyor"

Teknik adam, Çalışmaların verimli geçtiğini vurgulayarak, "Futbolcularımızın hepsi en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyor. Günleri çift antrenman ile tamamlıyoruz. 7. idmanımızı tamamlamış olacağız. Sadece idmanlar ile değil testlerle de bunu tamamlamak istiyoruz. Bütün futbolcularımızın form düzeylerini hem yükleme planlamasını iyi yapabilmek için bunlara ihtiyacımız var. Bunun içinde tesislerimiz çok uygun" ifadelerini kullandı.

Konyaspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

"Takımı yeniden inşa etmek istiyoruz"

Çamdalı, Gelecek sezon hakkında, "Takımı, yeniden inşa etmek istiyoruz. Aslında Konyaspor’un yüzünü de biraz değiştirmek istiyoruz. En büyük hedefimiz bu. Uygun bir bütçe ile çalışmak kaliteyi düşürmek anlamına gelmez. Biz seviyemizi ve kalitemizi düşürmeden doğru hamleler yapmak istiyoruz. Biz zaten bu ligde kalıcıyız. Ligde 12. yılımız bu sezon. Ligde kalıcı hale gelmek lafını artık rafa kaldırmamız gerekiyor. Nasıl daha işler yapabiliriz bence ona bakmak lazım." diye konuştu.

Teknik direktör Ali Çamdalı, Sağlam, ayağını yere basan, doğru planlama ile ilerlemek istediklerinin altını çizdi.

Konyaspor, yarın yapacağı idmanla 1. etap kamp çalışmalarını sonlandıracak.

Bakmadan Geçme