Konyaspor, yine gol yemedi

Tümosan Konyaspor'umuz, Trendyol Süper Lig'e verilen milli arada 1. Lig ekibi Gençlerbirliği ile hazırlık maçında karşılaştı ve sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Kayacık Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya; Paul Bernardoni, Cebrail Karayel, Adil Demirbağ, Uğurcan Yazğılı, Yasir Subaşı, Steven Nzonzi, Oğulcan Ülgün, Louka Prip, Yunus Mallı, Marlos Moreno ve Konrad Michalak on biriyle başladık.

Karşılıklı ataklar ile geçen ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

Teknik Direktörümüz Aleksandar Stanojevic ikinci 45 dakikada Kahraman Demirtaş, Ahmet Oğuz, Soner Dikmen, Robert Muric, Metehan Mert, Mehmet Ali Büyüksayar, Semih Kocatürk ve U17 takımımızın kalecisi Egemen Aydın'a görev verdi.

Takımımız, 68'inci dakikada Robert Muric'in asistinde Soner Dikmen'in ayağından golü buldu ve 1-0 öne geçti. 77'inci dakikada ise Louka Prip, düzgün bir vuruş yaparak skoru belirledi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca takımımız, hazırlık karşılaşmasını 2-0 kazandı.

Tümosan Konyaspor'umuz, Süper Lig'in 5. haftasında oynayacağı Ç. Rizespor maçı hazırlıklarına 12 Eylül Salı günü saat 18.00'de yapacağı antrenman ile devam edecek.
 

Bakmadan Geçme