Konyaspor'un gözü Lider'de

Arabam.com Konyaspor, lig lideri Adanademirspor ile hafta sonu oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Öte yandan zorlu maçta Hüseyin Göcek düdük çalacak.

Konyaspor'un gözü Lider'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Adana Demirspor ile oynacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Kayacık Tesisleri’nde, Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle ile başladı.

Daha sonra futbolcular, taktik çalışma gerçekleştirdi. İdman, rondo oyun ile sona erdi. 


Lig'de geçen hafta Kasımpaşa'yı 4-1 yenerek liderliğini sürdüren Adanademirspor ile sahasında ilk kez yenilen A.Konyaspor arasında oynanacak önemli karşılaşma öncesi Yeşil-Beyazlılarda tek hedef galibiyet. Zorlu deplasmandan üç puanla dönerek, son haftalarda yaşanan puan kayıplarını telafi etmek isteyen Konyaspor'da futbolcuların çalışmalardaki hırsı dikkat çekiyor.

CALVO FORMASINA KAVUŞUYOR

Calvo'nun cezasının bitip takıma dönmesi ile defans kurgusunda Adil-Calvo ikilisine dönecek olan İlhan Palut'un, son haftalarda form düşüklüğü yaşayan bazı oyuncuları da dinlendirmesi bekleniyor.

Süper Lig'de Adanademirspor 10 maçta topladığı 21 puan ile zirvede yer alırken, A.Konyaspor, 10 karşılaşmada 18 puan topladı. Yeşil-Beyazlılar geçtiğimiz hafta Gaziantep FK karşısında aldığı 1-0'lık yenilgi ile kapatmış ve 4. sıraya inmişti. Konyaspor, sahasında hiç kaybetmeyen Adana ekibini mağlup ederek hem rakibini liderlik koltuğundan indirmek, hem ilk iç saha mağlubiyetini yaşatmak hem de iki haftadır süren üç puan hasretine son vermeyi amaçlıyor. 

HAKEM HÜSEYİN GÖCEK

Öte yandan TFF Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre 23 Ekim 2022 Pazar günü saat 17:00'de başlayacak olan Adanademirspor - Arabam.com Konyaspor karşılaşmasını tecrübeli hakem Hüseyin Göcek yönetecek. Mehmey Emin Tuğral ve Gökhan Barcı yardımcı hakem olarak görev alırken, Yasin Kol 4.hakem olarak görevlendirildi.

Bakmadan Geçme