KOP'tan Konya Yunak'a 2 dev yatırım

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yunak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Yunak KOP Fen ve Teknoloji Kütüphanesi Projesi' ile 'KOP ile Modern Barınaklar projelerinin imza töreni yapıldı.

KOP'tan Konya Yunak'a 2 dev yatırım
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yunak Kaymakamlığı tarafından KOP idaresi başkanlığına sunulan Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yunak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Yunak KOP Fen ve Teknoloji Kütüphanesi Projesi” ile “KOP ile Modern Barınaklar projelerinin imza töreni yapıldı.

Yunak Kaymakamlığı tarafından KOP idaresi başkanlığına sunulan Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yunak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Yunak KOP Fen ve Teknoloji Kütüphanesi Projesi” (280.000,00₺) ile “KOP ile Modern Barınaklar”(990.000,00₺) projelerinin imza töreni yapıldı. Toplam bütçesi 1 milyon 270 bin lirayı bulan projelerin imza törenine KOP idaresi başkanı Mahmut Sami Şahin, Yunak Kaymakamı Fatih Kurt, Yunak Belediye Başkanı Ali Konak ve proje yürütücüleri katıldı.

“18 MODERN HAYVAN BARINAĞI YAPILACAK”

İmza töreninin ardından konuşan Yunak Kaymakamı Fatih Kurt, şunları söyledi:

“ İlçemize KOP destekli 2 kütüphane yapacağız. Bu kütüphanelerden biri de Astronomi Kütüphanesi olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız da Uzay programı ile astronomiye olan ilgisini göstermişti. Burada da çocuklarımız ve gençlerimiz astronomi eğitimi görecek. Bir diğer projemiz olan Modern Barınaklar projesi ile de ilçemize 18 modern barınak sağlayacağız” şeklinde konuştu.

“DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDERİM”

KOP’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Yunak Belediye Başkanı Ali Konak ise, “ Fen bilimi, astronomi ve kodlama dalında çocuklarımıza ilçe halkımıza hizmet verecek olan 2 kütüphanemizden birisi Saray Mahallesi’nde diğeri de Yunak ilçe Merkezinde hizmet verecek. İlçemize kazandırılacak olan bu önemli projeler için destekte bulunan KOP idaresi Başkanı Mahmut Sami Şahin, Yunak Kaymakamımız Fatih Kurt ve proje yürütücülerine teşekkür ederim. Yunak halkımıza hayırlı olsun” dedi. HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme