• Haberler
  • Konya
  • KOSKİ Çalışması Nedeniyle Bu Caddede Trafik Düzenlemesi Olacak

KOSKİ Çalışması Nedeniyle Bu Caddede Trafik Düzenlemesi Olacak

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezinden (AKOM) edinilen bilgilere göre Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Genel Müdürlüğü'nün yarın gerçekleştireceği kanalizasyon çalışmaları sebebiyle Kaletaş Caddesi'nde trafik düzenlemesi yapılacak. Çalışmaların 9 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirileceği ve Parsana Mahallesi Kaletaş Caddesi'nde şebeke bağlantısı yapılacağı belirtildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezinden (AKOM) edinilen bilgilere göre; Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Genel Müdürlüğü'nün 9 Aralık Cumartesi günü gerçekleştireceği kanalizasyon çalışmaları sebebiyle Kaletaş Caddesi'nde trafik akışı daraltılacak.

Sürücülerin bu bölgede dikkatli olmaları ve trafik düzenlemelerine uymaları gerektiğini vurgulayan Konya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kaletaş Caddesi'nin normal trafiğe açılacağını, çalışmaların hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

Trafik düzenlemesi, 9 Aralık Cumartesi günü boyunca devam edecek ve çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgedeki trafiğin normale dönmesi planlanıyor. Sürücüler, güzergahlarını bu bilgiler doğrultusunda planlamaları konusunda uyarıldı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme