• Haberler
  • Konya
  • KOSKİ'den 7 Noktada Eş Zamanlı Vana Operasyonu: Su Hizmeti Güçlendiriliyor

KOSKİ'den 7 Noktada Eş Zamanlı Vana Operasyonu: Su Hizmeti Güçlendiriliyor

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Meram ilçesinde yaşanan su kesintilerini önlemek ve şehirdeki su hizmetini daha etkin bir şekilde sürdürmek amacıyla dün gece 7 farklı noktada eş zamanlı bir vana operasyonu düzenledi. Toplamda 12 saat süren operasyonda 11 ekip ve 80 personel görev aldı.

KOSKİ'den 7 Noktada Eş Zamanlı Vana Operasyonu: Su Hizmeti Güçlendiriliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, şehrin su altyapısını güçlendirmek ve kullanım ömrünü tamamlamış vanaları modernize etmek üzere harekete geçti.

Meram ilçesi Köyceğiz Mahallesi Beyşehir Caddesi üzerinde gerçekleştirilen operasyon kapsamında, 1 adet 400 mm, 2 adet 300 mm, 2 adet 250 mm, 3 adet 200 mm, 1 adet 150 mm ve 1 adet 80 mm olmak üzere toplamda 10 adet vana yenilendi.

11 Ekipten 80 Personel Görev Aldı:

Bu başarılı çalışmada, 11 ekipten oluşan 80 personel, gece boyunca su kesintilerini önlemek için görev aldı. Operasyonun tamamlanmasıyla birlikte, bölgede oluşması muhtemel büyük çaplı su kesintileri önlendi. KOSKİ ekipleri, ekonomik ömrünü tamamlamış su şebeke alt yapısının yenilenmesiyle su kayıplarının azaltılmasına ve kesintisiz su hizmetinin sürdürülebilirliğine katkı sağlamış oldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, 7/24 çalışmalarına devam ederek şehirdeki yerleşim yerlerine sağlıklı, kesintisiz ve sürdürülebilir su hizmeti sunma hedefini sürdürüyor.

Bakmadan Geçme