• Haberler
  • Konya
  • KOSKİ, Emekli Vatandaşlara Bilinçli Su Kullanımı Seminerleriyle Ulaşıyor

KOSKİ, Emekli Vatandaşlara Bilinçli Su Kullanımı Seminerleriyle Ulaşıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Su Verimliliği Seferberliği kapsamında emeklilere yönelik bilinçli su kullanımı seminerlerini gerçekleştiriyor.

KOSKİ, Emekli Vatandaşlara Bilinçli Su Kullanımı Seminerleriyle Ulaşıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi himayelerinde başlatılan “Su Verimliliği Seferberliği” kapsamında önemli bir adım atarak bilinçli su kullanımı seminerlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda, emeklilere yönelik düzenlenen seminerlerle şehrin farklı kesimlerine ulaşmayı hedefleyen KOSKİ, su tasarrufu konusunda bilinçlendirme çalışmalarını emekli lokallerinde sürdürüyor.

KOSKİ'nin “Okulumda Tasarruf Var” projesi kapsamında öğrencilere yönelik düzenlediği başarılı seminerlerin ardından, şimdi de emekli vatandaşlarla bir araya gelerek su kullanımında tasarrufun önemini vurguluyor. Selçuklu, Meram ve Karatay ilçelerindeki Emekli Lokalleri'nde düzenlenen seminerlerde, "Suyun Hayatımızdaki Önemi", "Su Döngüsü", "İklim Krizi", "Küresel Isınma", "Su Kirliliği", "Su Kıtlığı" ve "Su Tasarrufu" gibi kritik konular işleniyor.

Ayrıca, Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün faaliyetleri, Konya'daki su durumu, yapılan çalışmalar ve günlük hayatta su kullanımıyla ilgili bilgiler de katılımcılara aktarılıyor. Projeleriyle doğal çevrenin korunması, akılcı su kullanımının teşvik edilmesi ve tasarruflu su kullanımının yaygınlaştırılması hedefi doğrultusunda çalışan KOSKİ, "Türkiye Yüzyılına Bir Damla da Sen Ol", "DoğruSU İsraf Etmemek" ve "Söz KonuSU" sloganlarıyla bilinçlendirme projelerine devam ediyor.

 

Bakmadan Geçme