KOSKİ, KONESOB ile İmzaladığı Protokolünün Ortak Başarı Hikayesini Paylaşıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, KONESOB'a bağlı Konya Sıhhi Tesisat, Kaloriferciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı ile 2020 yılı Ocak ayından beridir sürdürdüğü protokolün meyvelerini topluyor. İşlemlerin KOSKİ standartlarına uygun şekilde, odada kayıtlı esnaf tarafından daha etkin gerçekleştirilmesi ve maliyetlerin düşürülmesinin amaçlandığı protokol sayesinde, vatandaşlar hem zamandan hem de yüksek maliyetlerden tasarruf sağlıyor.

KOSKİ, KONESOB ile İmzaladığı Protokolünün Ortak Başarı Hikayesini Paylaşıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KOSKİ Genel Müdürlüğü ve KONESOB’un, tüketicilerin ve esnafın işlerini kolaylaştırmak, maliyetleri minimize etmek ve zamandan tasarruf sağlamak adına yürüttüğü protokol olumlu sonuçlar veriyor.

4 Ocak 2020 tarihinde imzalanan “İşe Başlama Durum Belgesi Protokolü”, KOSKİ standartlarına göre çalışmaların, odada kayıtlı esnaf tarafından etkin bir şekilde yürütülmesini içeriyor.

MASRAFLAR AZALDI, ZAMAN TASARRUFU SAĞLANDI

Protokol sayesinde kayıt dışı faaliyetlerden doğan problemlerin önüne geçilerek işlemlerin daha kolay gerçekleşmesi sağlandı. KOSKİ standartlarına uygun hareket eden tesisatçılar, işlerini zamanında ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyor. Daha önce çözüme kavuşturulamayan, sürekli tekrar eden arızalar ve buna bağlı masraflar ise minimize ediliyor. Böylelikle zamandan tasarruf sağlanmış oluyor.

PROTOKOL BU SENE DE UYGULANACAK MI?

Yıllık olarak yenilenen protokolün 2024 yılında da geçerli olup olmayacağı ise bilinmiyor. Ocak’ta yeni bir protokolün daha yapılması durumunda KOSKİ ve KONESOB tarafından sağlanan bu kolaylık devam edecek.

Özel Haber

Bakmadan Geçme