KSO Başkanı, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti

Konya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen Konya basınının diğer şehirlere örnek olması gerektiğini ifade etti.

KSO Başkanı, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Gazeteciler Cemiyeti’ni  ziyaret eden Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen Konya basınının diğer şehirlere örnek olması gerektiğini ifade etti.
Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen, KSO Başkan Yardımcıları Zaid Çatlı ve Necip Çimen ile Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk İyibildiren ve Basın Müşaviri Fatih Ulutaş, Konya Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyarette KSO Başkanı Mustafa Büyükeğen, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sefa Özdemir, KSO için yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Özdemir, "Yeni dönemde de KSO ile birlikte şehre katkı sunabilmek adına güzel işlere imza atabileceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu. Konya Sanayi Odası Başkanı Mustafa Büyükeğen de Konya basınının diğer şehirlere örnek olması gerektiğini ifade etti. Konya sanayisini geliştirecek çalışma ve projelere devam edeceklerini söyleyen Büyükeğen, Konya'nın Türkiye'nin önemli sanayi üretim merkezlerinden biri haline geldiğini dile getirdi. Başkan Büyükeğen, Konya sanayisinin büyümesinde Konya'nın girişimcilik ruhunun çok önemli katkılarının olduğunun altını çizdi.  Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

Bakmadan Geçme