• Haberler
  • Konya
  • KTO Karatay Üniversitesi'nden İleri Excel Eğitimi 

KTO Karatay Üniversitesi'nden İleri Excel Eğitimi 

KTO Karatay Üniversitesi, iş dünyasında etkili bir Excel kullanımını hedefleyen 'İleri Excel Eğitimi' düzenliyor. 2-3, 9-10 Mart 2024 tarihleri arasında 10:00 - 17:00 saatleri arasında KTO Karatay Üniversitesi Bilgisayar Laboratuvarı'nda gerçekleşecek olan program, katılımcılara MS Excel programını daha etkin ve verimli bir şekilde kullanmalarına olanak tanıyacak bir dizi beceri kazandırmayı amaçlıyor.

KTO Karatay Üniversitesi, iş dünyasında etkili bir Excel kullanımını hedefleyen "İleri Excel Eğitimi" düzenliyor. 2-3, 9-10 Mart 2024 tarihleri arasında 10:00 - 17:00 saatleri arasında KTO Karatay Üniversitesi Bilgisayar Laboratuvarı'nda gerçekleşecek olan program, katılımcılara MS Excel programını daha etkin ve verimli bir şekilde kullanmalarına olanak tanıyacak bir dizi beceri kazandırmayı amaçlıyor.
EĞİTİMDE NELER ÖĞRENECEKSİNİZ?
Eğitim kapsamında Microsoft Excel'e giriş, hücre biçimlendirme, fonksiyonlar ve hesaplamalar, veri analizi araçları, PivotTable ve PivotChart, görünüm özellikleri, çalışma kitabı denetimi, hücre biçimlendirme tekrarı, pratik yöntemler ve kısayollar, dış veri alma, veri analizi araçları tekrarı, grafikler ve makro kayıtları gibi birçok konu ele alınacak.
EĞİTİM KİMLER İÇİN?
Excel'i temel düzeyde kullanan ve bilgilerini ileri seviyeye taşımak isteyen tüm çalışanlar ve öğrenciler için uygun.
EĞİTMEN KİMDİR?
Eğitim, alanında uzman İbrahim Kara tarafından verilecek.
KAYIT VE DETAYLAR
Eğitim ücreti 1.670 TL olacak. 20 kişi ile sınırlı tutulan kontenjan ve detaylı bilgi için KTO Karatay Üniversitesi'nin resmi web sitesini ziyaret edebilir veya 0332 241 40 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Özel Haber

Bakmadan Geçme