• Haberler
  • Konya
  • KTO Karatay Üniversitesi Paraşüt Girişimcilik Zirvesi 2023'e hazır

KTO Karatay Üniversitesi Paraşüt Girişimcilik Zirvesi 2023'e hazır

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, 'Paraşüt Girişimcilik Zirvesi 2023: Yarının Liderleri İnovasyon ve Başarı Yolculuğu' etkinliği, 22-23 Kasım 2023 tarihlerinde harika bir zirveye ev sahipliği yapıyor.

KTO Karatay Üniversitesi Paraşüt Girişimcilik Zirvesi 2023'e hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, “Paraşüt Girişimcilik Zirvesi 2023: Yarının Liderleri İnovasyon ve Başarı Yolculuğu” etkinliğini 22-23 Kasım 2023 tarihlerinde düzenleyecek.

Etkinlik, KTO Karatay Üniversitesi’nin birçok fakültesine ve bölümüne yönelik olarak gerçekleşecek. Tüm öğrenci ve mezunlar, zirvenin sonunda derinlemesine bilgi edinme şansına da sahip olacak.

Zirve, girişimciliği desteklemek, inovasyonu teşvik etmek ve geleceğin liderlerini yetiştirmek amacıyla düzenleniyor. KTO Karataylı öğrenci ve mezunlar, etkinlik boyunca katılımcılar, deneyimli girişimciler, başarılı iş insanları ve sektör liderleri ile tanışma fırsatı elde edecek. Ayrıca öğrenciler ve mezunlar etkinlikte, iş hayatını yakından tanıyabilme, sektöre dair güncel gelişmeleri doğrudan sektör temsilcilerinden öğrenebilme imkânının yanı sıra staj ve iş olanaklarını gözden geçirerek güçlü bir network oluşturabilmek için önemli adımlar atacak.

Zirve kapsamında 4 oturum düzenlenecek. Oturumlarda, girişimcilik, inovasyon, iş dünyası ve kariyer gibi konular ele alınacak. Oturumlarda konuşmacı olarak yer alacak isimler arasında başarılı girişimciler, iş insanları ve sektör liderleri yer alıyor.

Zirveye katılım ücretsiz olacak. Katılımcılara ücretsiz katılım sertifikası verilecek. Ayrıca zirve kapsamında katılımcılara çekilişle teknik gezi ve kahvaltı hediye edilecek. Katılımcılara, katılımcı firmalarda staj yapma ve katılımcı firma yöneticileri ile mülakat yapma imkânı da sunulacak.

Bakmadan Geçme