KTÜN Rektörü Prof. Dr. Çelik'ten Cemiyet'e ziyaret

Kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, beraberindeki Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muazzez Çelik Karakaya ve Prof. Dr. Hüseyin Deveci ile birlikte Konya Gazeteciler Cemiyeti'ni (KGC) ziyaret etti.

KTÜN Rektörü Prof. Dr. Çelik'ten Cemiyet'e ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KGC Başkanı Sefa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Rektör Prof. Dr. Osman Nuri Çelik ve beraberindeki heyet ile KTÜN’ün dünü, bugünü ve yarını üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

KTÜN’ü dün olduğundan daha iyi bir yere taşımak için gayret içerisinde olacaklarını belirten KTÜN Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, “Bunun için hem idari yönetimimiz ve personelimiz, hem de akademik kadromuz ile var gücümüzle çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte fiziki olarak kendimizi tam bağımsız ilan edebileceğimiz bir yapıya bürünmek için gerekli altyapıyı sağlayacak güzel düzenlemeler olacak. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreç içerisinde Konya’nın bir markası ve Konya’nın bir değeri olan KTÜN için Konya basınının bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de kazanımlar noktasında hassasiyet göstereceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren KGC Başkanı Sefa Özdemir de “Konya ortak paydasının gazetecilerin eğitimden sağlığa, kültürden ekonomiye her alanda buluşma noktası olduğunu söyleyebilirim. Bu açıdan biz de üniversitemizin marka değeri daha yüksek, Türkiye’de tanınan ve dünyada bilinen bir üniversite olabilmesi için yapılan faaliyetleri duyurmak ve tanıtmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.  

Bakmadan Geçme