Küçükdoğru güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karatay İlçe Başkanlığı 14. Olağan genel kurulunu yaptı. Mevcut Başkan Sebahattin Küçükdoğru, katılımcı delegelerin tümünün oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilirken, güven tazeledi.

Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled toplantı salonunda, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongrede, divan başkanlığı seçimi yapıldı. MHP Konya Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcı Mustafa Kalaycı’nın divan başkanlığı yaptığı kongrede, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Güzide Çipan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajı okudu.

 MHP Karatay İlce Başkanı Sebahattin Küçükdoğru, kongre de yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi, “Bize görev teveccüh edildiği günden bugüne kadar Karatay İlçemizde çalışmalarımızı gece gündüz sürdürdük. Özellikle de seçimlerde partimize ve Cumhur ittifakına gereken desteği tam vererek, oy oranını yükselttik.2024 e doğru, Diyar Diyar Anadolu temasıyla başlayan çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Liderimiz DevletBahçeli’nin emir ve talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza kaldığımız yerden itibaren devam edeceğiz.” Dedi.

Protokol konuşmalarında Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, MHP İl Başkanı Remzi Karaaslan MHP Genel Başkan Yardımcı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı konuştular, Protokol konuşmalarının ardından yönetim ve denetim kurulu raporları okundu ve ibrasi gerçekleştirildi. Kongrede son olarak seçime geçildi. Tek listenin yer aldığı MHP Karatay İlçe Başkanlığı 14. Olağan genel kurulunda katılımcı delegelerin oyunun tamamını alan mevcut Başkan Sebattın Küçükdoğru, yeniden başkanlığa seçilirken, güven tazeledi.

Kongreye MHP Konya Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcı Mustafa Kalaycı, MHP Genel merkez MYK üyeleri  Güzide Çipan, Özer Karakayacı, MHP İl Başkanı Remzi Karaaslan, Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, MHP Selçuklu İlçe Başkanı Kemal Dığrak, MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, ve yönetim kurulu üyeleri, Kamu-Sen’e bağlı sendikaların Konya Şube Başkanları, STK temsilcileri, delegeler ve çok sayıda misafir katıldı.

Bakmadan Geçme