Kuğulu'da Gölet Çalışmaları Tamamlandı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kuğulu Vadisi Projesinde gölet çalışmalarının tamamlandığı kaydetti.

Kuğulu'da Gölet Çalışmaları Tamamlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kuğulu Vadisi Projesinde DSİ tarafından göletlerde yürütülen seddelemenin sona erdiğini çalışmaların uyum ve işbirliği içerisinde  tamamlandığını belirtti.

Başkan Tutal, Projenin tamamlanması için büyük emek sarf eden DSİ Bölge Müdürü Mehmet Ekinci, Şube Müdürleri, Mühendisler ve çalışan personelle bir araya geldi.

DSİ’nin Kuğulu Vadisi Projesinde yürüttüğü çalışmalarda uyum içerisinde çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ”DSİ ile birlikte yürüttüğümüz Kuğulu Vadisi Projemizde DSİ ait iş makinaları, ekipman ve personel ile Belediyemize ait iş makinalarına kullanarak işi bir an önce bitirmek için koordineli ve uyumlu bir şekilde çalışarak göletlerimizde çalışmalarımız tamamladık. Projemizin diğer etabı olan çevre düzenlemesi ve üst yapıda çalışmalarımıza başlayacağız ”ifadelerini kullandı.

Seydişehir’de devam eden DSİ ve Belediye çalışmalarını gözden geçirerek işbirliği planlarını incelediklerini kaydeden Başkan Tutal, “İlçemizde devam eden DSİ ve Belediye çalışmalarında işbirliği planlarımızı inceleyip yeni başlayacak olan çalışmalarımız için planlar hazırladık. Gölet çalışmalarımızın tamamlanmasında desteklerini esirgemeyen Tarım ve Orman Bakanlığımıza, Devlet ve Su İşleri Genel Müdürümüz  Lütfi Akça’ya DSİ İşleri Bölge Müdürümüz Mehmet Ekinci ve ekibine, KOP ve Belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Kuğulu Vadisi Projemizde çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek ve 2023 hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz.

Projemiz tamamlandığı andan itibaren İç Anadolu’yu Akdeniz’e bağlayan geçiş güzergahında bulunan Seydişehir’de hayata geçirdiğimiz projemiz seyahat eden tatilcilerimiz ve vatandaşlarımızın ''aktif turizm merkezi'' haline gelecek ve yol üstü dinlenme tesisleri için örnek teşkil edecek” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme