Kültür ve Turizm Bakanlığı: 1.500 Personel Alım İlanı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy merkezde ve taşrada görevlendirilmek üzere 1500 personel alımı yapacağını duyurdu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı: 1.500 Personel Alım İlanı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni yılın ilk personel alımı ilanları arasında yer alan bu haberin ardından detayları araştırılmaya başlandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ait merkez ve taşra teşkilatında yeni yılda istihdam etmek üzere 1500'e yakın personel alınacak.

Konuyla ilgili Ersoy sosyal medya hesabı üzerinden “Yeni yılın ilk günü bir müjdemiz var” diyerek açıklamayı paylaştı. Bakan Mehmet Nuri Ersoy'un yaptığı açıklamanın ardından personel alımı ne zaman başlayacak? sorusu gündeme geldi.

Yeni Yıl Müjdesi Bakanlıktan Geldi!

“Bir müjdemiz var” diyerek paylaşılan bakanlık personel alımı sürecine yönelik henüz bir açıklama yapılmadı. Kültür ve Turizm Bakanlığı 1500 personel alımı ile ilgili başvuru şartları ve başvuru aşamasına yönelik detayların açıklanması bekleniyor.

Personel Başvurusu Nasıl Yapılır?

Personel alım başvurusuna yönelik detaylı kılavuz yayınlandığında e-devlet sistemi üzerinden Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın kariyer kapısı sayfasına girilerek başvuru yapılabilir. Başvuru sırasında görevin sürekli olarak sürdürülmesini engel olacak fiziksel veya zihinsel bir hastalığın bulunmaması gereklidir.

 

Bakmadan Geçme