Kupayı Arçelik Yelken Takımı kazandı

Cumhurbaşkanlığı 3. Uluslararası Yat Yarışları'nda kupayı Arçelik Yelken Takımı elde etti.

Kupayı Arçelik Yelken Takımı kazandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde; Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığının katkıları ve İstanbul Valiliği iş birliğinde, İstanbul Açıkdeniz Yat Yarış Kulübü tarafından DHL Express ana sponsorluğunda düzenlenen Cumhurbaşkanlığı 3. Uluslararası Yat Yarışları'nın kazananları belli oldu. Yarışların iki etabında da büyük başarı sağlayan Arçelik Yelken Takımı, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın sahibi oldu.

Cumhurbaşkanlığı 3. Uluslararası Yat Yarışları'nın ödülleri, Tersane İstanbul'da düzenlenen ve Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı ile çok sayıda davetlinin katıldığı görkemli törenle verildi.

Cumhurbaşkanlığı 3. Uluslararası Yat Yarışları'nın Muğla ve İstanbul etaplarında başarı gösteren Arçelik Yelken Takımı, IRC Maxi ve Cumhurbaşkanlığı Trofesi Kupası'nın kazananı oldu. Deniz Fıçı yönetimindeki Arçelik Yelken Takımı'na kupalarının yanı sıra DHL Express Türkiye'nin deniz kirliliğiyle ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen'in Marmara Denizi'ne dalarak çıkardığı atıklardan ünlü heykeltıraş Seçkin Pirim tarafından tasarlanan özel kupa da DHL Express Türkiye CEO'su Mustafa Tonguç tarafından takdim edildi.

Bakmadan Geçme