KUR-DER 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününde Filistin Yürüyüşüne Davet Etti

Eskişehir Kardeşlik Platformu'nun bileşenlerinden olan Konya Yunak Kurtuşağı ve Çevre Köyleri Derneği (KUR-DER), 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla düzenlenecek Filistin yürüyüşüne davet etti.

Eskişehir Kardeşlik Platformu'nun bileşenlerinden olan Konya Yunak Kurtuşağı ve Çevre Köyleri Derneği (KUR-DER), “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü” vesilesiyle düzenlenecek Filistin yürüyüşüne tüm Eskişehir ve Konya halkını davet ediyor.

10 Aralık Pazar günü saat 13.30'da Reşadiye Camii'nden başlayacak olan yürüyüş, Ulus Anıtı'na kadar devam edecek. KUR-DER Başkanı Hüseyin Acar, "Filistin İçin Yürüyoruz" etkinliği çerçevesinde, tüm Eskişehirlileri ve Konyalıları soykırımı engellemek ve insanlığın ortak vicdanı olmaya çağırdı.

Acar, yaptığı açıklamada, Filistin'e destek amacı taşıyan etkinliğin önemine vurgu yaparak, "Filistin İçin Yürüyoruz" etkinliğiyle insan haklarına duyarlılık ve dayanışmanın bir göstergesi olacaklarını ifade etti. Eskişehir'de bir araya gelmeye davet edilen katılımcılar, Filistin'e desteklerini göstermek ve soykırıma karşı duruşlarını sergilemek için Ulus Anıtı'nda buluşacak.

Etkinlik, insan haklarına duyarlılık ve küresel dayanışma adına anlamlı bir adım olacak, Filistin'e destek mesajları taşıyacak. Eskişehir Kardeşlik Platformu, Filistin'e duyarlılık ve insan haklarına saygı konusunda toplumsal farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme