KUR-DER Eskişehir'deki Filistin Dayanışma Gecesi'ne Davet Etti

Eskişehir Kardeşlik Platformu'nun bileşenlerinden olan Eskişehir merkezli Konya Yunak Kurduşağı ve Çevre Köyleri Derneği (KUR-DER), 3 Aralık 2023 Pazar günü saat 18.00'de Eskişehir Yenikent Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek 'Filistin Dayanışma Gecesi'ne tüm hemşerilerini davet etti. KUR-DER Başkanı Hüseyin Acar, geceye Şair-Akademisyen Prof. Dr. Nurullah Genç, Şair Dursun Ali Erzincanlı ve Grup Yürüyüş'ün de katılacağını bildirdi.

Eskişehir Kardeşlik Platformu'nun bileşenlerinden Konya Yunak Kurduşağı ve Çevre Köyleri Derneği (KUR-DER), hemşerilerini 3 Aralık 2023 tarihinde Eskişehir Yenikent Spor Salonu'nda "Filistin Dayanışma Gecesi"ne davet etti.

Saat 18.00'de başlayacak etkinlikte, Şair-Akademisyen Prof. Dr. Nurullah Genç, Şair Dursun Ali Erzincanlı ve protest müzikleriyle tanınan Grup Yürüyüş sahne alacak.

KUR-DER Başkanı Hüseyin Acar, düzenlenecek etkinlikle hem sanatseverleri bir araya getirmeyi hem de önemli bir sosyal sorumluluk projesine destek olmayı amaçladıklarını belirterek, "Bu gece, Filistin halkına gösterdiğimiz dayanışmayı bir araya gelerek güçlendireceğimiz anlamlı bir buluşma olacak. Sanatın gücünü kullanarak, duygusal bir atmosferde Filistin'e destek olma fırsatı sunuyoruz" dedi.

Etkinliğe katılmak isteyenler, 3 Aralık'taki günlük ajandalarına bu günü işaret ederek bu anlamlı buluşmada yerlerini alabilirler.

Yorumlar 1
Selamı alphan 01 Aralık 2023 17:05

Bu etkinliği hazılayan ve emeği geçen herkese teşekkürler Allah razı olsun

Bakmadan Geçme