KUR-DER, Yılın En Hayırsever Derneği Seçildi!

Merkezi Eskişehir'de Bulunan Konya Yunak Kurtuşağı ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği (KUR-DER), Esgazete tarafından 'Yılın Enleri' listesine 'En Hayırsever Dernek' olarak girdi.

Merkezi Eskişehir'de bulunan Konya Yunak Kurtuşağı ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneği (KUR-DER), yaptığı sosyal yardım faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiriyor.

Esgazete tarafından düzenlenen "Yılın Enleri" listesine "En Hayırsever Dernek" kategorisinde giren KUR-DER’in Eskişehir, Bursa ve Konya gibi illerde de temsilcilikleri bulunuyor.

Derneğin başkanlığını yürüten Hüseyin Acar, ödülü almanın Konya ve Eskişehir adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Acar, yaptığı açıklamada, "Bu ödül, yürüttüğümüz yardım faaliyetlerinin ne kadar anlamlı ve etkili olduğunu bir kez daha gösteriyor. Konya ve Eskişehir ile sınırlı kalmıyoruz. Toplumsal faydanın olduğu her yerde olmaya çalışıyoruz. Depremde tüm gücümüzle doğu illerine yardımda bulunduk. İsrail’in saldırıları ve ablukası altında olan Gazze’ye yine tüm gücümüzle yardım ettik. Nerede bir mazlum varsa ona omuz vermek için gayret ediyoruz. Ülkemize ve şehrimize katkı sunmak için verdiğimiz hizmetten büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Esgazete’nin bize gösterdiği teveccüh dolayısıyla da derneğim ve hemşerilerim adına teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

KUR-DER GENİŞ BİR YELPAZEDE FAALİYET GÖSTERİYOR

KURDER, geçtiğimiz yıl içinde de gerçekleştirdiği çeşitli sosyal yardım projeleri ve ihtiyaç sahiplerine yönelik düzenlediği yardım kampanyalarıyla dikkat çekmişti. Dernek, eğitimden sağlığa, gıda yardımından barınma desteğine kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteriyor.

KURDER'in elde ettiği "Yılın En Hayırsever Dernek" ödülü, bölgedeki sosyal sorumluluk projelerine olan duyarlılığın artmasına ve diğer derneklerin de benzer çabalar içine girmesine öncülük etmesi adına büyük önem taşıyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme