Kuyumcuyu çatıdan girerek soydular

Kocaeli'nde bir alışveriş merkezinde bulunan ünlü kuyumcu firmasına ait dükkan, sabah saatlerinde çatıdan dükkana giren kişi veya kişilerce soyuldu. 

Olay, Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Sanayi Mahallesi'nde bulunan Outlet Center Alışveriş Merkezi'nde yaşandı. Alınan bilgilere göre, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler gece saatlerinde kuyumcu dükkanına havalandırma boşluğundan girdi. Kuyumcu dükkanının güvenlik alarmının çalması ile AVM görevlileri ve iş yeri yetkilileri dükkana geldi. Güvenlik görevlilerinin yaptıkları inceleme sonucu dükkan kepenklerinin açılmadığı tespit edildi. 

Güvenlik görevlileri ve iş yeri yetkileri herhangi bir olumsuzluk olmadığını düşünüp olay yerinden uzaklaştılar. O sırada dükkan içerisinde bulunan hırsızlar ziynet eşyaları çaldı. Dükkana girdikleri havalandırma boşluğundan çıkan kişi veya kişiler kayıplara karıştı.

İş yeri çalışanları sabah saatlerinde dükkanı açtıklarında bazı ziynet eşyaların yerinde olmadığını fark etti. İş yeri çalışanları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen polis ekipleri hırsızların havalandırma boşluğundan dükkana girdiğini belirledi. Polis ekipleri, dükkan içerisinde ki ve havalandırma boşluğundaki parmak izlerini tespit etmek için çalışma gerçekleştirdi. Dükkanın içindeki ve alışveriş merkezindeki kamera kayıtlarını alan ekipler, olayı gerçekleştiren kişi veya kişiler yakalamak için çalışma başlattı.

Bakmadan Geçme