LGBT provokasyonuna ceza kesildi! Mabel Matiz ve Melike Şahin'e iptal şoku...

Geçtiğimiz hafta Melike Şahin ve Mabel Matiz'in, LGBT'yi savunan skandal ifadeleri nedeniyle Denizli'de gerçekleştirilecek konserleri iptal edildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi, yaptığı açıklamada, 'Açık Hava Tiyatrosu'nda 19 ve 30 Haziran tarihlerinde özel bir şirket tarafından düzenlenecek olan Mabel Matiz ve Melike Şahin konserleri iptal edilmiştir.' şeklinde ifade etti.

LGBT provokasyonuna ceza kesildi! Mabel Matiz ve Melike Şahin'e iptal şoku...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elle Style Awards adlı ödül töreninde yaşanan skandal, çeşitli sanatçılara sözde ödüller verilmesiyle devam ediyor. Melike Şahin ve Mabel Matiz'in LGBTİ bireylerle ilgili yaptığı açıklama, tepkilere neden olmuş ve konserleri tek tek iptal edilmeye başlanmıştı. Son olarak Denizli Açık Hava Tiyatrosu'nda yapılması planlanan konserlerin iptal edildiği duyuruldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "19 ve 30 Haziran tarihlerinde Açık Hava Tiyatrosu’nda özel bir şirket tarafından yapılacak olan Mabel Matiz ve Melike Şahin konserleri iptal edilmiştir."

SKANDAL İFADELER KULLANMIŞTI

Şahin, ödül töreninde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer vermişti; Bu topraklarda bir gün kimi sevdiğimiz kimi öptüğümüz neremizi açtığımız neremizi örttüğümüzle yargılanmadığımız linçlenmediğimiz sadece insan olduğumuz için yan yana durmaktan, dayanışmaktan gelen mutluluğu tadabildiğimiz günler gelecek buna inanıyorum.

Bakmadan Geçme