Loras Holding ailesi ve finans kurumları iftarda buluştu

Birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine vesile olan, sofraların paylaştıkça daha da zenginleştiği, bereketinin arttığı Ramazan Ayının güzel atmosferinde Loras Holding Ailesi 1 Nisan Pazartesi günü Konya Bayır Diamond Hotel'de, Loras Holding Yöneticileri ve Finans Kurumları ise 2 Nisan Salı günü Dedeman Konya Otel'de geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. 

Loras Holding ailesi ve finans kurumları iftarda buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Güçlü öz sermayesi, ileri teknolojiden faydalanmadaki yetkinliği, uluslararası ölçülerde deneyimi, entelektüel birikimi ve evrensel standartlarda ahlaki değerleri benimseyerek elde ettiği başarılarıyla, “birlikte daha ileriye” mottosu ile Türkiye’nin öncü kuruluşlarından biri olarak gıda, inşaat, gayrimenkul yatırım, makine ve enerji alanındaki şirketleri ile faaliyetlerini sürdüren Loras Holding yönetici ve çalışanları 1 Nisan Salı günü geleneksel iftar yemeğinde buluştu. 

Konya Bayır Diamond Hotel’de gerçekleşen Loras Holding ve grup şirketleri yöneticilerini ve çalışanlarını bir araya getiren geleneksel iftar yemeği öncesinde konuşma yapan Loras Holding İcra Kurulu Başkanı ve Grup CEO’su Mehmet Sever Kalkan; “Ramazan, insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine vesile olan, sofraların paylaştıkça daha da zenginleştiği, bereketinin arttığı mübarek bir ay. Hepinizin mübarek Ramazan ayını en içten duygularla kutluyor, bu güzel akşamda bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ediyorum. Böylesine keyifli bir iftar organizasyonunda sizlerle birlikte olmaktan ziyadesiyle memnunum. Allah oruçlarımızı kabul etsin, hep beraber sağlıkla, sıhhatle, huzurla daha nice Ramazanlara ulaşmayı nasip etsin.  Ramazan Bayramı’na da sayılı günler kaldı. Birlik ve beraberlik içerisinde de Ramazan Bayramına erişebilmeyi de temenni ediyorum. Şimdiden sizin ve ailenizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.” dedi.

Dedeman Konya Otel’de 2 Nisan Salı akşamı Loras Holding ve grup şirketleri yöneticileriyle banka ve katılım bankaları yöneticilerinin yüksek katılım sağladığı iftar yemeği programı oldukça güzel bir atmosferde gerçekleşti. Loras Holding İcra Kurulu Başkanı ve Grup CEO’su Mehmet Sever Kalkan yaptığı konuşmada “Bugüne kadar hep beraber çok güzel iş birlikleri ve ortak projeler yaptık. Güzel iş birlikteliğiniz ve desteğiniz için Loras Holding ve grup şirketlerimiz adına hepinize teşekkür ediyorum. Davetimize icabet ederek iftar programımızda, bu güzel akşamda bizlerle birlikte olduğunuz için şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.
 

Bakmadan Geçme