• Haberler
  • Konya
  • Makina Mühendisleri Odası Altay'ı ziyaret etti!

Makina Mühendisleri Odası Altay'ı ziyaret etti!

Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi Yönetim Kurulu Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı ziyaret etti. 

Makina Mühendisleri Odası Altay'ı ziyaret etti!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette şube başkanı Erdal Tozoğlu Oda faaliyetleri ve çalışmaları hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a bilgiler verdi. 

Erdal Tozoğlu ziyarette; “Şubat ayında Odamız seçimlerini tamamladık ve yönetim kurulumuz görevine başladı. Mart ayında da Ülke genelinde Mahalli İdareler Seçimleri yapıldı. Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi Yönetim Kurulu olarak sizinle tanışmak ve Oda çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulunmak ayrıca şahsınıza da tamamlanan yerel seçimlerin ardından hayırlı olsun demek için bu ziyareti gerçekleştiriyoruz” dedi.

Tozoğlu “Öncelikle şehrimizin kalkınması adına yapılacak her türlü projeye ve çalışmalara destek olacağımızı, mesleğimizi ilgilendiren her konuda tüm imkanlarımızla katkı vereceğimizi belirtmek isterim. Makina Mühendisleri Odası bir meslek kuruluşu olmasına rağmen bir sivil toplum mantığıyla şehrimize ve memleketimize faydalı olabilmek için çalışmaktadır. Odamız, işletmelerdeki kaldırma-iletme makinalarıyla basınçlı kapların periyodik kontrolleri, binalardaki asansörlerin yıllık kontrolleri, araçların motor ve şasi numaralarının kontrolleri, bilirkişilik-ekspertizlik işleri gibi birçok faaliyet alanında hizmetler vermekteyiz. Ayrıca, üyelerimizin bilgi birikimlerini arttıracak eğitim ve seminer çalışmaları da yapmaktayız. İnşallah şehrimizin geleceği için beraber çok güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Biz her zaman Büyükşehir Belediyemizin ve vatandaşlarımızın yanındayız…” dedi.

Ziyarette Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’da; Meslek Odalarının önemine vurgu yapıp, şehrimizin gelişmesi ve vatandaşlarımızın konforu için kurumlarımızın işbirliği içerisinde çalışmalarının önemine değindi.

Ziyaret Ülke ve Konya’da yaşanan gelişmelerin değerlendirilmesi ve karşılıklı görüş alışverişi ile tamamlandı.

Bakmadan Geçme