Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi depremzede vatandaşlarla buluştu

Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.

Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi depremzede vatandaşlarla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi Kadın üyeleri tarafından Kimya Hatun KYK Kız Öğrenci yurdunda depremzedeler için moral ve motivasyon buluşması gerçekleştirildi. Düzenlenen programa Oda Yönetim Kurulu Üyeleri Dolunay Sarı,  Sevinç Sıdıka  Tekin ve kadın üyeler  katıldı.  

“Depremzedelerimizin Psikolojik Sağlığına Çok Önem Veriyoruz”

Konuşmasında depremin ülkemiz için bir gerçek olduğunu söyleyen Dolunay Sarı, “Deprem felaketi ne yazık ki 10 ilimizi ve o illerde yaşayan tüm halkımızı derinden etkilemiştir. Bu kapsamda ilk aşamadan itibaren depremde etkilenen şehirlerimize her türlü yardımı ulaştırmak için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bizler Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi Kadın Üyeleri olarak başta çocuklar ve kadınlarımız olmak üzere tüm depremzedelerimizin psikolojik sağlığına çok önem veriyoruz. Bu sebeple bugün yaşanılanları azda olsa unutturabilmek için bu etkinlikte hep beraberiz” diye konuştu.

“MMO Konya Şubesi Depremzede Vatandaşlarımız İçin Elinden Geleni Yapmaya Devam Edecektir”

Kadın ve çocukların birer sevgi ve şefkat simgeleri olduğunu aktaran Sevinç Sıdıka Tekin, “Kadın ve çocuklarımız tarihimizin en eski dönemlerinden içinde bulunduğumuz güne kadar toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer alan iki unsurdur. Yaşamımızın doğumundan ölümüne kadar her anda varlıklarıyla onurlanacağımız kişiler kadın ve çocuklarımızdır. Bizler bu bilinçle deprem felaketinden etkilenenlere destek olmak için buradayız. Moral ve motivasyonumuzun çok daha yükseleceği güzel günlerin yakınımızda olduğunu biliyoruz. Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi kadın ve çocuklar başta olmak üzere tüm depremzede vatandaşlarımız için elinden geleni yapmaya devam edecektir” dedi.

Etkinlik çeşitli ikramlar ve çocukların palyaçolarla eğlenmesiyle devam ederken toplu fotoğraf çekimiyle son buldu. 
 

Bakmadan Geçme