Mardin'de katliam gibi kaza: 20 ölü, 26 yaralı

Mardin'in Derik ilçesinde TIR ile 2 aracın karıştığı kazada yaralılara müdahale eden ekiplere bir başka TIR çarptı. Can pazarının yaşandığı kazada ilk belirlemelere göre 20 kişi hayatını kaybetti. 6'sı ağır olmak üzere 26 kişi yaralandı.

Mardin'de katliam gibi kaza: 20 ölü, 26 yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

katliam gibi kazanın bir benzeri Mardin'in Derik ilçesinde meydana geldi. İlçede akaryakıt istasyonu yakınında meydana gelen kazada freni boşalan TIR önündeki 2 araca çarptıktan sonra takla attı.

Kazazedelere yardım eden görevliler ile çevrede toplanan vatandaşlara da arkadan gelen başka bir TIR çarptı. Can pazarının yaşandığı kazada aralarında çocukların da bulunduğu 20 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI

Başkan Erdoğan sosyal medyadan paylaştığı mesajda "Gaziantep’in ardından Mardin’in Derik ilçesinden de maalesef elim bir kaza haberi aldık. Ciğerimizi yakan kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Bir kez daha başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

BAKAN SOYLU: BOĞAZIMIZIN DÜĞÜMLENDİĞİ GÜN OLDU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından "Maalesef bugün trafik kazaları açısından boğazımızın düğümlendiği gün oldu. Mardin Derik’te aynı yerde üst üste 2 tır kazası yaşandı. Tüm ekiplerimiz seferber. İlk belirlemelere göre 10 can kaybımız var. Yaralılarımız hastanelere taşınıyor. Geçmiş olsun. Allah rahmet eylesin." dedi.

BAKAN SOYLU BÖLGEDE

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'in Derik ilçesinde dün meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin sayısının 20'ye yükseldiğini söyledi.

Bakmadan Geçme