Elon Musk ve Mark Zuckerberg, o ülkede dövüşebilir!

Elon Musk, Meta'nın Twitter rakibi platformu nedeniyle Mark Zuckerberg'i kefes dövüşüne çağırdı. Zuckerberg, bu teklifi 'Konum at' diyerek kabul etti. Şimdi de İtalya Hükümeti, ikiliyi Roma'daki Kolezyum'da dövüşmeleri için davet etti.

Elon Musk ve Mark Zuckerberg, o ülkede dövüşebilir!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meta'nın Twitter rakibi bir platform üzerinde çalıştığı uzun zamandır biliniyor. Henüz hakkında pek bir bilgi sahibi olmadığımız bu platform, şu an için Project 92 kod adını kullanıyor ve sızdırılan görseller, yeni platformun içeriksel açıdan Twitter'in kopyası tasarımsal olarak ise Instagram'ın resimsiz hali olacağını ortaya koyuyor. Görünen o ki Elon Musk, bu meseleden yeni haberdar oldu. 

Elon Musk’ın geçtiğimiz hafta Mark Zuckerberg'e bir dövüş için meydan okumasının ardından bütün olay sosyal medyanın gündemine düştü. Zuckerberg kısa süre sonra davete bir tarih isteyerek yanıt verdi. Zuckerberg’in dövüş teklifini kabul etmesi ise birçok kişi için inanılmaz bir fırsat olarak görüldü. 

Yabancı basında yer alan bir habere göre ikilinin dövüşü için İtalya hükümeti de epey istekli. Gelen haberlere göre İtalya hükümeti, iki milyarderi Roma'da bulunan 2000 yıllık Kolezyum'a davet ederekburada dövüşebileceklerini söyledi.

Bakmadan Geçme