MasterChef'te şok gerginlik! Diskalifiye olmak istedi

MasterChef All Star'ın dün akşamki bölümünde, yarışmacılardan Mehmet Sur ile Danilo Zanna arasında gerginlik yaşandı. Sur, gönüllü olarak diskalifiye olmak istedi

MasterChef'te şok gerginlik! Diskalifiye olmak istedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MasterChef All Star programı, dün akşam 3. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Programda, 2018, 2019, 2020, 2021 ve 2022 sezonlarında yarışmış başarılı yarışmacılar ana kadroya girebilmek için mücadele ettiler. Tadım esnasında ise Mehmet Sur ve Danilo Zanna arasında gerginlik yaşandı.

DİSKALİFİYE OLMAK İSTEDİ

Yarışmacılardan Mehmet Sur, şef tabağı yapmaya çalıştı ancak başarılı olamayarak kendi tariflerini denedi. Bu durumdan rahatsız olan şeflerden Danilo Zanna, Sur'a yapılanın şef tabağına saygısızlık olduğunu ifade ederek tepki gösterdi. Sur, Zanna'nın "saygısızlık" sözlerini kabul etmediğini ve herkese saygılı olduğunu belirterek, diskalifiye olmak istediğini ve yönetimin de bunu duymasını istediğini söyledi.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Tartışmaya dahil olan şef Mehmet Yalçınkaya, Sur'un uyarılarına rağmen dinlememesi ve konuşmaya devam etmesi üzerine sinirlenerek bağırarak, "Beni dinleyeceksen dinle, dinleyemeyeceksen kapı orada" dedi. Mehmet Sur ise yaşananların ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Diğer yarışmacılar, yaşanan durumu şaşkınlıkla karşılayarak Mehmet Sur'u sakinleştirmeye çalıştı. Danilo Zanna ise sözlerinin yanlış anlaşıldığını ve Sur'un karakteriyle ilgili bir şey söylemediğini belirtti. Mehmet Sur ve Danilo Zanna arasındaki gerginlik kısa sürede tatlıya bağlandı.


 

Bakmadan Geçme