'Maviydi Bisikletim' seyirciyle buluştu

Selçuk Üniversitesi bünyesinde düzenlenen Maviydi Bisikletim tiyatro oyunda tiyatroseverler bir araya geldi.

'Maviydi Bisikletim' seyirciyle buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Selçuk Üniversitesi tarafından Maviydi Bisikletim tiyatrosu yapıldı. Tiyaroseverlerin bir araya geldiği oyun büyük beğeni topladı. 

 

 

 

'Maviydi Bisikletim' seyirciyle buluştu

 

Selçuk Üniveristesi Sultan Alparslan Kültür Merkez'inde yapılan tek perdelik oyunda Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tuğrul Polat, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kalaycı, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semahat Küçükkolbaşı, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rabia Köse Doğan, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Köksal, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Arslan, akademik ve idari personel, öğrenciler ile tiyatroseverler bir araya geldi

'Maviydi Bisikletim' seyirciyle buluştu

Dinçer Sümer’in yazdığı tiyatro eseri, Dilek Sabancı Devlet Konservatuvarı Arş. Gör. Hüseyin Şen’in yönetmenliğinde Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Küçükkolbaşı tarafından sahnelendi.

 


Sultan Alparslan Kültür Merkezinde düzenlenen tiyatrodaOyun; müzik, deniz, aşk ve dostluğu anlatan hikayesiyle katılımcılardan büyük beğeni aldı. İlk gençlik yıllarını geçirdiği İzmir'e duyduğu özlem ve ilk aşkının izinden giden bir adamın anılarına yaptığı yolculuğu konu alan oyun, tiyatroseverleri 1950'lerin İzmir'inden günümüze taşıyor.

 

KONYA HAKİMİYET-KONYA HABER

Bakmadan Geçme