Mehmet Akif Ersoy'dan Habertürk Can Holding açıklaması geldi
Can Holding'e düzenlenen operasyon sonrası Habertürk TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy'dan açıklama geldi. Ersoy, açıklamasında, okullar ile kanalda iş ve eğitim akışının devam edeceğini belirtti.
Can Holding’e yönelik soruşturma çerçevesine "suç örgütü kurmak", "vergi kaçakçılığı", "dolandırıcılık" ve "kara para aklama" suçlamasıyla 121 şirketin mal varlığına el konulurken, 10 şüpheli hakkında da gözaltı kararı verildi.
“İŞ AKIŞI AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDECEK”
Olay sonrası Habertürk TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Ersoy, okullar ile kanalda iş ve eğitim akışının devam edeceğini belirterek, şu ifadeleri kullandı.
“TMSF yetkilileri ile sabah saatlerinde Yayın grubumuz ve Doğa Kolejleri ile ilgili yeni sürece ilişkin bir toplantı yaptık.
Özellikle eğitim öğretim yılının başladığı dönemde velilerimizin hiçbir endişe duymaması adına bu notu paylaşmak isterim.
Okullarımız ve medya grubumuzda çalışma arkadaşlarımızla yürüttüğümüz iş akışı aynı şekilde devam edecektir.”