Mehmet Baykan'a 81 ilin ASKF Başkanlarından destek

81 ilin ASKF Başkanları Konya'ya gelerek Mehmet Baykan'a destek verdi

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu ile 81 ilin ASKF Başkanları Konya’da Ramada Otel’de gerçekleştirilen 44. Başkanlar Kurulu Toplantısı’nda Spor Hizmetleri Genel Müdürü ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan'a destek verdiler.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez açılış konuşmasında, “Amatör spor ailemiz içinden çıkan biri olarak Mehmet Baykan ile gurur duyduklarını ve destekleriyle her daim yanında olduklarını” belirti

Daha sonra kürsüye gelen Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan, TASKK yönetim kurulu üyelerine, ASKF Başkanlarına, amatör spor taban birliklerinin tüm paydaşlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu "TASKK 44. Başkanlar Kurulu Toplantısını iki gündür ilimizde gerçekleştiren TASKK Yönetimi ve tüm ASKF Başkanlarımıza; ülke sporu ve gençliği adına amatör spor ailemiz ve amatör spor kulüplerimiz nezdinde çalışmalarında başarılar dileriz. Amatör camiamıza hayırlı olsun."  ifadelerine yer verdi.

 

Bakmadan Geçme