Mehmet Uğur: Ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız!

İyi Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur ve beraberindeki heyet gazetemizi ziyaret etti. Mehmet Uğur, 'Selçuk'a bir kan lazımdı o da benim'  dedi.

İyi Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur, Selçuklu Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra Adayı Mustafa Sırrı Demirel,  Selçuklu Belediye Meclis Üyesi Adayı Servet Hamarat ve Selçuklu Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Buğra Zengin gazetemizi ziyarette bulundu.
Yaklaşan yerel seçimler hakkında açıklamalarda bulunan Mehmet Uğur, “Selçuk’a bir kan lazımdı o da benim. Yerel seçimlerden çok umutluyuz. Mevcut hükümetin yerelde kan kaybettiğini görebiliyoruz. Üzerimize düşen bütün sorumluluğumuzu yerine getirerek sahada gece gündüz çalışıyoruz. Dedi. 

Mehmet Uğur: Ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız!

AYRIŞTIRICI DEĞİL BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ
Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur, Selçuklu ’ya uğurlu geleceğini ifade ederek şu sözleri aktardı,    “Selçuk’a iyi geleceğiz. Bizler Selçuk’u ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız. Çalışacağız, çabalayacağız biz kazanacağız. Türkiye’ye 1’nci yapacağız.

Mehmet Uğur: Ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız!

HALKIMIZI, ESNAFLARIMIZI ZİYARET EDİYORUZ
Belediye Başkan Adayı Uğur, Çarşı Pazar ziyaretlerinde bulunduğunu vurgulayarak, “Esnafımızı ziyaret ediyoruz. Sıcak samimi karşılanıyoruz. Bu durum bizi daha çok heyecanlandırıyor. Bosna Hersek Mahallesi’ni ziyaret ettik. Orada ki kafeleri ziyaret ettik öğrencilerimizle sohbetler ettik.” ifadelerini kullandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme