• Haberler
  • Konya
  • Mekke'nin Fethi ve Kudüs Gecesi Coşkusu Yine Mevlana Kültür Merkezi'nde Yapılacak

Mekke'nin Fethi ve Kudüs Gecesi Coşkusu Yine Mevlana Kültür Merkezi'nde Yapılacak

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) işbirliğinde düzenlenecek 'Mekke'nin Fethi ve Kudüs Gecesi' etkinliği, bu yıl da coşkuyla kutlanmaya hazırlanıyor. Yılbaşına alternatif olarak düzenlenecek etkinlik, 31 Aralık 2023 Pazar günü saat 19.30'da Mevlana Kültür Merkezi Sema Salonu'nda gerçekleşecek.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) işbirliğinde düzenlenecek "Mekke'nin Fethi ve Kudüs Gecesi" etkinliği, bu yıl da coşkuyla kutlanmaya hazırlanıyor.

Yılbaşına alternatif olarak düzenlenecek etkinlik, 31 Aralık 2023 Pazar günü saat 19.30'da Mevlana Kültür Merkezi Sema Salonu'nda gerçekleşecek.

Mevlana Kültür Merkezi Sema Salonu, bu özel gecenin düzenlenmesine uygun bir atmosferde özenle hazırlanmış durumda fakat katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmak adına özel bir düzenleme yapılacak.

MGV ve AGD'nin öncülüğünde düzenlenecek etkinlikte, Mekke'nin fethi ve Kudüs'ün kutsal önemi konusunda bilgilendirici konuşmalar yapılacak. İslam'ın kutsal şehirlerine adanmış bu gece, katılımcılara tarihi ve manevi bir atmosferde bulunma fırsatı sunacak.

Bu özel gecede bir araya gelecek katılımcılar, tarihî olayların hatırlanması ve manevi duyguların paylaşılması adına önemli bir gece yaşayacaklar.

Bakmadan Geçme