Memleket Partisi İl Başkanı Ata'yı andı

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Konya'ya gelişinin 103. yıl dönümü münasebetiyle Memleket Partisi Konya İl Başkanı Levent Tatlı, mesaj yayımladı.

Memleket Partisi İl Başkanı Ata'yı andı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Konya’ya gelişinin 103. yıl dönümünde Memleket Partisi Genel Başkanı Levent Tatlı, “Sabah saat 6’da Konya’ya geliyor. O tarihte saat kaçta trene bindiğini düşünmek bile yeterli” dedi. 

“ÜLKESİ İÇİN GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATAN BİR ADAM”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ülkesi için gecesini  gündüzüne katan biri olduğunu belirten Tatlı, “Ülkesi için gecesini gündüzüne katan bir insanın 2023’te bile farkına varamayanlar sadece bu yolculuğu düşünün, bırakın cephelerde ki mücadelesini, bu ancak memleket sevdalısı olmak ile yapılır” şeklinde konuştu. 

Tatlı,  şu şekilde konuştu: “Sabah 6’da Konya’ya geliyor, o tarihte saat kaçta trene bindiğini düşünmek yeterli. Ülkesi için gecesini gündüzüne katan bir insanın 2023’te bile farkına varamayanlar sadece bu yolculuğu düşünün, bırakın cephelerde ki mücadelesini, bu ancak memleket sevdalısı olmak ile yapılır. Mekanı cennet olsun. İzinden mücadeleye devam” 


 

Bakmadan Geçme