Memleket Partisi Milletvekili adayları gazetemizi ziyaret etti

Memleket Partisi Parti Kurucusu, Meclisi Üyesi ve Konya Milletvekili 1. sıra adayı Ömer Özdoğan ve genç Milletvekili adayı Kadir Göz, Gazetemizin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zafer Samancı'yı ziyaret ettiler.

Memleket Partisi Milletvekili adayları gazetemizi ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: 14 Mayıs Cuma günü Mevlana Meydanı'ndaki Sultan Selim Camii'nde kılınan Cuma namazının ardından Memleket Partisi seçim startını vermişti. Memleket Partisi Konya 1. sıra Milletvekili adayı Ömer Özdoğan, seçimle ilgili saha çalışmalarını gazetemize anlattı. 

1. sıra Milletvekili Ömer Özdoğan, Konya genelinde gençlerden yoğun ilgi gördüklerini dile getirerek, Selçuklu ilçesinde oy potansiyellerinin yüksek olduğunu ifade etti.

Ömer Özdoğan, beka meselesi olarak Marmara depremini gördüklerini vurgulayarak, İstanbul’da ki lojistiği Konya’ya taşımak istediklerini söyledi. Konya’ya, taşınan lojistiği demir yoluyla Mersin Limanı'na bağlayacaklarını belirten Özdoğan, olası bir deprem halinde ekonomik olarak Türkiye’ye bir beka sorunu haline gelebileceğini bunun önüne geçmek için İstanbul sanayisini Konya'ya taşımayı amaçladıklarını söyledi. 

ÖZDOĞAN MUHARREM İNCE İLE ANISINI ANLATTI

Özdoğan, Muharrem İnce’nin kendisine ve arkadaşlarına, “Yarın her biriniz Milletvekili, Bakan olacaksınız. Kamuya ait olan bir zenginliğe el uzatırsanız, milletin malına el uzatırsanız, yetimin malına el uzatırsanız sizi kendi ellerimle yargıya veririm.” şeklinde konuştuğunu söyledi.

Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Zafer Samancı, Memleket Partisi Konya 1. sıra Milletvekili adayı Ömer Özdoğan ve Milletvekili adayı Kadir Göz’ün ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını ifade etti. 

KONYA HABER - HAKİMİYET

Bakmadan Geçme