• Haberler
  • Siyaset
  • Meral Akşener: Millettin adamıyım dedin simsarların kuklası oldun

Meral Akşener: Millettin adamıyım dedin simsarların kuklası oldun

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün meclis grup toplantısında parti üyelerine hitap etti. Akşener Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ' 'Milletin adamıyım' diye geldin giderayak mafyaların, simsarların, kuklası oldun.' şeklinde ağır ithamlarda bulundu.

Meral Akşener: Millettin adamıyım dedin simsarların kuklası oldun
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, korkak ve vaktini doldurmuş bir iktidar olduğunu vurgulayarak, “Korkak bir iktidar! Ve artık vaktini, çoktan doldurmuş, son kullanma tarihi geçmiş bir iktidar! Düşünün ki; Emniyet teşkilatımız, cinayeti planlayan şahsı bir milletvekilinin evinde yakalıyor. Buna ilişkin, tutanak tutuyor. Nasıl oluyorsa oluyor, o tutanak, ortadan kayboluyor. Ve bugün o tutanak, dava dosyasında yok.” şeklinde konuştu. 

““Milletin adamıyım” diye geldin; giderayak mafyaların, simsarların, kuklası oldun.”  
Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ayşe Ateş’e verdiği sözü tutacak basireti olmadığını dikkat çekerek, “Hey gidi hey… Neydin, ne oldun Recep Bey? “Cesaretin sembolüyüm” diye geldin; giderayak esaretin sembolü oldun. “Milletin adamıyım” diye geldin; giderayak mafyaların, simsarların, kuklası oldun.  Görüyorum ki, artık sende; Ayşe Ateş’e verdiği sözü tutacak, basiret yok! Babasız kalan Banuçiçek'in, Bengüsu’nun, karşısına çıkacak, yüz yok! Elindeki sınırsız yetkiye rağmen katillerden hesap soracak cesaret ise hiç yok!” diyerek tepki gösterdi. 

“Onun tutmadığı sözü biz tutacağız”
Sinan Ateş’in kanını yerde bırakmayacağını belirten Akşener, “Hiç merak etmeyin! Recep Bey’in yapamadığını, biz yapacağız! Onun tutamadığı sözü, biz tutacağız! Ne olursa olsun; Sinan Ateş’in kanını, yerde bırakmayacağız! Katiller, cezasını çekecek! Azmettirenler, cezasını çekecek! Yataklık edenler, cezasını çekecek! Bu işin üstünü örtmeye kalkışanlar da, cezasını çekecek!” ifadelerine yer verdi. 

Bakmadan Geçme