Meram Belediyesporlu 2 Taekwondocu Milli Takımda

Meram Belediyesporlu iki sporcu, Konya'da düzenlenen Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda elde ettikleri başarı ile milli takıma girme başarısını elde ettiler.

Meram Belediyesporlu 2 Taekwondocu Milli Takımda
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meram Belediyespor, sporcularından Nisa Nur Uysal 57 kilogramda Türkiye ikinciliği, Saliha Küçüksolak ise 53 kilogramda Türkiye üçüncülüğü başarısını elde ettiler. 

İki sporcu elde ettikleri başarı ile Milli Takım kadrosuna girmeye ve ülkemizi uluslararası şampiyonalarda ve WTF Dünya Başkanlık Kupasında temsil etme başarısını gösterdiler. 

BAŞKAN KAVUŞ; “SPORCULARIMIZIN ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİNE İNANIYORUM” 

Meram Belediyesporlu taekwondo sporcuları Nisa Nur Uysal ve Saliha Küçüksolak ile antrenörlerini hem alınan madalyalar hem de milli takıma seçilmeleri sebebiyle tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, takım sporcularının girdikleri her turnuva ve şampiyonadan madalyalarla dönerek kendilerini ve Meram’ı onurlandırdıklarının altını çizdi. Meram Belediyespor isminin hep başarıyla anılması için gereken altyapıyı oluşturmak adına önemli yatırımların altına imza attıklarını kaydeden Başkan Mustafa Kavuş, yaptığı açıklamada ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Bu çalışmalarımızın karşılığını, sporcularımız Meram’a getirdikleri madalyalarla ödüyorlar. Her birine şükranlarımı sunuyorum. Konya’da gerçekleştirilen Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda  madalya kazanarak uluslararası turnuvalarda ayyıldızlı formayı taşıma onuru kazanan sporcularımızı, antrenörlerini, teknik ekibi ve kulüp yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Her iki sporcumuzunda ülkemizi, şehrimizi ve Meramımızı en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum.” 
 

Meram Belediyesporlu 2 Taekwondocu Milli Takımda

Bakmadan Geçme