Meram Belediyesporlu Taekwondocular Brezilya yolcu

Meram Belediyesporlu taekwondo sporcuları Selma Canlı ve Muhammet Bilici, İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası'nda kendi branşlarında birinci olarak Brezilya'da gerçekleştirilecek olimpiyatlara katılmaya hak kazandı.

Meram Belediyesporlu Taekwondocular Brezilya yolcu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meram Belediyesporlu taekwondo sporcuları Selma Canlı ve Muhammet Bilici, İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda kendi branşlarında birinci olarak Brezilya’da gerçekleştirilecek olimpiyatlara katılmaya hak kazandı.

Meram Belediyesi bünyesinde faaliyetini sürdüren Meram Belediyespor’da sporcular ulusal ve uluslararası müsabakalarda gösterdikleri başarılarla gurur kaynağı olmaya devam ediyor. Gaziantep’te düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na Meram Belediyesporlu sporcular damga vurdu. Olimpik Siklet kategorisi 57 kg. büyük bayanlarda birinciliğe Selma Canlı uzanırken, 58 kg. büyük erkeklerde Muhammet Bilici birinci oldu. Bu sonuçlarla birlikte 1-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Brezilya’da yapılacak olan 24. Deaflympıcs Olimpiyatlarında Meram Belediyesporlu Selma ve Muhammet ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

 

BAŞKAN KAVUŞ’TAN GENÇ SPORCULARA TEBRİK

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, işitme engelliler taekwondo branşında büyük sevinç yaşadıklarını kaydederek, “Meram Belediyesporumuz katıldığı her organizasyondan alnının akıyla çıkmaya devam ediyor. Çocuk ve gençlerimizi spora teşvik etmek amacıyla hizmet veren spor kulübümüz, müsabakalarda da başarılar elde ederek bizleri gururlandırıyor. Son olarak Gaziantep’teki Taekwondo Şampiyonası’nda kendi kategorilerinde birincilik elde eden sporcularımız Selma Canlı ve Muhammet Bilici kardeşlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah Brezilya’da ülkemizi temsil edecek ve oradan da dereceler elde ederek dönecekler” şeklinde görüş belirtti.

3-040.jpg

4-022.jpg

Bakmadan Geçme