Meram'da Eğitime Destek Sürüyor

Meram Belediyesi, ilçedeki tüm okullara kazandırdığı MEGA Kitaplıkları ve Akıl Zeka Sınıfları ile eğitim ve bilimde ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Belediye, TÜBİTAK yayınları ve bilimsel olarak sunulan kitaplıklarla geniş bir bilgi yelpazesi sunarken, Akıl Zeka Sınıfları'nda zeka geliştirici oyunlarla eğitim ve eğlenceyi bir araya getiriyor.

Meram'da Eğitime Destek Sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meram Belediyesi, ilçedeki tüm okullara kazandırdığı MEGA Kitaplıkları ve Akıl Zeka Sınıfları ile eğitime destek olmaya devam ediyor.

Meram Belediyesi, ilçe genelinde bulunan 152 okula TÜBİTAK yayınları ve bilimsel kaynaklarla zenginleştirilmiş MEGA Kitaplıkları kazandırdı. Kitaplıklar, öğrencilere geniş bir bilgi yelpazesi sunarken, onların bilimsel düşünme becerisini geliştirmelerine de katkı sağlıyor.

Meram Belediyesi, ayrıca fiziki şartları uygun 39 okulda Akıl Zeka Sınıfları kurdu. Bu sınıflarda, mangala, q-bitz, equalibrio, pentago, küre, kulami, reversi gibi zeka geliştirici oyunlar oynanıyor. Oyunlar, öğrencilerin zekasını geliştirmelerinin yanı sıra, eğlenerek öğrenmelerini de sağlıyor.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram Gelişim Akademisi MEGA kapsamında gerçekleştirdikleri eğitimler ve sosyal faaliyetlerle eğitimin yanında olduklarını belirterek, TÜBİTAK Kitaplıkları ve Akıl Zeka Sınıfları'nın eğitimdeki desteklerinin en güzel örnekleri olduğunu vurguladı. Başkan Kavuş, "Çocuklarımızın bu yatırımların kelebeklerin büyüyerek geleceğin bilim insanlarının yetişmesine ön açacağına inanıyorum" dedi.

Meram'da Eğitime Destek Sürüyor
Meram'da Eğitime Destek Sürüyor
Meram'da Eğitime Destek Sürüyor
Meram'da Eğitime Destek Sürüyor

Bakmadan Geçme