• Haberler
  • Konya
  • Meram'da İlkokullar Arası Futbol Turnuvası Başladı

Meram'da İlkokullar Arası Futbol Turnuvası Başladı

Meram Belediyesi tarafından karakter eğitimi merkeze alınarak bilim, sanat, yaşam, sağlık ve spor alanlarında pek çok projenin hayata geçirildiği Meram Gelişim Akademisi (MEGA), Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Meram ilçesinde ilkokullar arası futbol turnuvası başlattı.

Meram Belediyesi ilçede yaşayan çocuk ve gençlerin spor yapma alışkanlıklarını kazanmalarına ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Turnuva, Meram Belediyesi, Konyaspor ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenleniyor. Turnuvaya, Meram ilçesindeki 30 ilkokuldan toplam 1500 öğrenci katılıyor.

Turnuva, 21 Kasım 2023 tarihinde başlayacak ve 24 Aralık 2023 tarihinde final karşılaşmaları ile sona erecek. Turnuva maçları, Meram Şehit Süleyman Ballan Spor Tesisleri'nde oynanacak.

Turnuva ile ilgili konuşan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "MEGA ile ‘Meram İlkokullar Arası Futbol Turnuvası’ başladı. Konyaspor’umuz ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’müz ile birlikte düzenlediğimiz organizasyonda çocuklarımız hem eğlenecek hem de spor yapacak. Tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyor başarılar diliyorum" dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme