Meram'da tenis turnuvası finalleri nefes kesti

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen Meram Geleneksel Tenis Turnuvası'nın dördüncüsü nefes kesen karşılaşmalara sahne oldu. Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi'nde gerçekleştirilen turnuva sonunda kadınlarda Şerife Sena Özdemir, erkeklerde ise Affan Narin şampiyon oldu.

Meram'da tenis turnuvası finalleri nefes kesti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meram Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ‘Geleneksel Tenis Turnuvası’nın dördüncüsü final karşılaşmaları ile son buldu. 19 ila 56 yaş aralığında 78 sporcunun katıldığı turnuva, Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi'nde gerçekleştirildi. Birbirinden heyecanlı karşılaşmalara sahne olan karşılaşmalar sonucunda bayanlarda Şerife Sena Özdemir birinci, Münevver Betül Durak ikinci, Şeyma Arıkan ise üçüncü oldu. Erkeklerde Affan Narin şempiyon olurken Mehmet Göksu ikinciliği, Bayram Yıldız ise üçüncülüğü göğüsledi. Şampiyonlar ödüllerini Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şenyiğit’in elinden aldılar.       

BAŞKAN YARDIMCISI AHMET ŞENYİĞİT; “MERAM’DAKİ SOSYAL YAŞAMINA KATKI SUNMAKTAN MUTLUYUZ”

Ödül töreninde konuşan Meram Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şenyiğit, tenis severlerlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Turnuvaya katılan tüm spor ve tenis severleri gösterdikleri performans sebebiyle tebrik eden Şenyiğit; “Turnuvaya katılan her sporcumuz gösterdikleri azim ve gayret sebebiyle bizim nazarımızda birer şampiyondur. Belediyecilik hizmetlerimizin yanında, spora, eğitime ve tüm sosyal hayata dokunan bir anlayış içinde hareket ediyoruz. Özellikle sporu bir hayat biçimi olarak benimseyen, başarıyı hedefleyen ve bunun için büyük gayret gösteren bir nesil yetiştirmek amacıyla elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Bugün de bu gayretlerimizin meyvelerini toplamatan mutlu ve gururluyuz” diye konuştu. 

Bakmadan Geçme