Meram İlçe Halk Kütüphanesinde 19 Mayıs programı

İl Kültür Turizm Müdürlüğüne bağlı Meram İlçe Halk Kütüphanesinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı şiir dinletisi düzenlendi

Meram İlçe Halk Kütüphanesinde 19 Mayıs programı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaptığı birçok etkinlik ve programlarla adını sıkça duyuran İl Kültür Turizm Müdürlüğüne bağlı Meram İlçe Halk Kütüphanesinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı şiir dinletisi düzenlendi. Sibel Uysal'ın sunduğu programda Açılış konuşmasını Eğitimci-Yazar Hüseyin Elmaskaya yaptı.

Meram İlçe Halk Kütüphanesinde 19 Mayıs programı

Selçukya Şairlerinden Remzi Samancı günün anlam ve önemine yönelik yapmış olduğu konuşmalardan sonra okumuş olduğu şiir salonda büyük alkış aldı.
Bağımsızlık mücadelemizin 105.yıldönümünde Türkiye Cumhuriyetini bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, vatan için canını feda eden aziz şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimiz Tarihçi-Öğretmen Ahmet Can Sabuncu'nun Slayt Gösterimi ile anıldı Selçukya Şairlerinden Hasan Karaca, Nesrin Erkan Sabuncu, Ömer Çelik, Ahmet Üresin şiirleriyle duygusal anlar yaşattı. Program çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Bakmadan Geçme