Meram o eski günlerine dönüyor

Gazetemiz yönetimi seçim sonrası Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Kavuş ziyarette Konya'nın simgesi olan Meram mesire alanının eski günlerine geri döneceği müjdesini verdi.

Hakimiyet Medya gurup imtiyaz sahibi Yusuf Gürbüz Mali ve İdari İşler Müdürü Mustafa Uğurlu ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Zafer Samancı 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerini %50,42 ile kazanarak tekrar Meram Belediye Başkanı seçilen Mustafa Kavuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gürbüz Başkan Kavuş ’un özellikle Şükran Mahallesi kentsel dönüşüm başta olmak üzere sosyal yatırım projelerindeki çalışmalarını beğeni ile takip ettiğini belirterek ‘Meram’da son dönemde sosyal ve kültürel anlamda yapılan çalışmalar mutlu edici durumda.

Örnek vermek gerekirse en son yapılan ve ziyarete açılan Meram şehir ve yaşam kültür müzesi Konya geleneklerini görsel anlamda anlatan önemli bir eser oldu’ ifadelerini kullandı.

Meram Belediyesinin fiziki belediyeciliğin yanı sıra sosyal, sağlık ve kültür alanında önemli örnek alınacak işlere imza attığını sözlerine ekleyen Yusuf Gürbüz ‘Sizin nezdinizde tüm çalışma arkadaşlarınızı kutluyor. Yeni dönemde başarılar diliyorum’ ifadelerini kullandı.

Meram o eski günlerine dönüyor
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise Meram’a hizmet etmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek ‘Meramlı biri olarak Öncelikle şehrime sonra ilçeme faydalı olacak işlere imza atmak için arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışıyoruz.

Meramın ihtiyaçlarını oturduğumuz koltuktan değil sürekli sahada olarak belirliyoruz Meram’ı Meramlılarla birlikte daha iyi ve daha güzel günlere taşımak için birlikte çalışıyoruz’ dedi

Meram son durakta daha önceki yıllarda bulunan çay bahçelerinin ve mesire alanlarının tekrar gündeme geldiği konusunda açıklama da yapan Başkan Kavuş ‘Meram’da meram köprüsünün olduğu o bölge daha önce cıvıl cıvıl ve hareketli neşeli bir alandı. Son dönemde o özelliklerini kaybetti.

Tekrar o eski günlerine kısa sürede dönecek. Meram köprüsünün kenarında derenin hemen yanında bulunan alana insanlar yiyeceklerini alıp ailece tekrar gelecek ve eski günlerdeki gibi orada piknik yapacaklar çay içebilecekleri bu hizmetin verileceği bir alan oluşturacağız.

Meram eski günlerine tekrar dönecek’ dedi. Ziyaret, Gürbüz’ün Başkan Kavuş’a üzerinde hayırlı olsun yazılı çinili tabak hediye etmesi çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu

Özel Haber

Bakmadan Geçme