Meram yaz spor okullarının kayıtları başlıyor

Heyecanla beklenen Meram Yaz Spor Okulları'na kayıtlar 12 Haziran 2023 Pazartesi günü başlıyor. 18 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek olan kayıt başvuruları www.merambelediyespor.com internet sitesi üzerinden alınacakken Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ilçedeki tüm çocukları yaz spor okullarına katılmaya davet etti.

Meram yaz spor okullarının kayıtları başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Meram Yaz Spor Okulları’na kayıtlar, 12 Haziran Pazartesi günü başlayarak 18 Haziran Pazar günü son bulacak. Kayıtlar, www.merambelediyespor.com internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. 

Meram Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda eğitimler 5-15 yaş aralığındaki çocuklara yönelik 11 branşta, 9 ayrı tesiste verilecek. Çocukların ve gençlerin, futbol, basketbol, voleybol, okçuluk, kort tenisi, masa tenisi, yüzme, cimnastik, wushu, kick boks ve taekwondo branşlarında kayıt yaptırabileceği Meram Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda eğitimler; Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi, Rabia Spor Merkezi, Nazmiye Muslu Spor Tesisi, Lalebahçe Spor Tesisi, Dere Sosyal Tesisleri, Recep Tayyip Erdoğan Spor Tesisleri, Efor Halı Saha, Osmangazi Halı Saha, Yeniyol Halı Saha’da yapılacak. 


            BAŞKAN KAVUŞ; “TÜM ÇOCUKLARIMIZI VE GENÇLERİMİZİ YAZ SPOR OKULLARIMIZA BEKLİYORUZ”
            Tüm Meramlı çocukları ve gençleri, tatillerini en güzel şekilde geçirmelerine olanak sunan Meram Yaz Spor Okulları’na davet eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yaz spor okulunun; eğitim döneminin yorgunluğunu atmak, tatili sporla dolu dolu geçirmek, yeni şeyler öğrenip yeni arkadaşlıklar kurmak için çok güzel bir fırsat sunduğunu belirtti. Meram Yaz Spor Okulları’nın her yıl Meramlı çocukların ve gençlerin hizmetinde olduğunun altını çizen Başkan Kavuş, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Çocuklarımız gibi Yaz Okulumuz da her yıl biraz daha büyüyor, her yıl kendini yeniliyor, geliştiriyor. Bizim için her yaz okulunun ayrı bir anlamı, ayrı bir heyecanı ve ayrı bir güzelliği var. Biz bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Her yaz spor okulumuz çocuklarımızın dimağlarında yeni hatıralar, yeni mutluluklar bırakıyor. Çocuklarımız sporla tanışıyor, yeni şeyler öğreniyor. Bu fırsattan tüm çocuklarımızın yararlanmasını arzu ediyor ve anne babalardan bu noktada hassasiyet göstermelerini bekliyorum. Yaz Spor Okullarımız, şimdiden çocuklarımız, ailelerimiz ve geleceğimiz için hayırlar getirsin.”

Yaz Spor Okulları’nda eğitim verilecek branşlar, tesisler ve adresleri şöyle;

Lalebahçe Spor Tesisi / Lalebahçe Mah. Göçmez Sk. NO:4B
Cimnastik
Taekwondo
Kick Boks
Okçuluk
Voleybol
Basketbol

Nazmiye Muslu Spor Tesisi/ Yenişehir Mah. Küçük Kovanağzı Cad. NO:67/1
Cimnastik
Taekwondo
Kick Boks
Masa Tenisi
Wushu

Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi / Aşkan Mah. Güneyyaka Sokak NO:20
Cimnastik
Okçuluk
Taekwondo
Kort Tenis
Kick Boks

Rabia Spor Merkezi / Pirebi Mah. Ahmet Özcan Cad. NO: 36/C
Yüzme 
Taekwondo
Cimnastik

Dere Sosyal Tesisleri / Dere Mah. Yeşil Dere Cd. NO:36
Taekwondo
Futbol

Recep Tayyip Erdoğan Spor Tesisleri / Aymanas, Mah. Şehit Halil Daş Sk. NO:12
Futbol

Osmangazi Halı Saha  / Osmangazi Mah. Kuyulubağ Sk. NO:9/1
Futbol

Efor Halı Saha / Alavardı Mah. Aziz Mahmut Hüdai Cad. NO: 188
Futbol

Yeniyol Halı Saha / Aşkan Mah. Meram Yeniyol Cad. NO:124
Futbol

KONYA HABER - HAKİMİYET
 

Bakmadan Geçme