• Haberler
  • Keşfet
  • Merve Boluğur tekrardan ekranlara mı dönüyor? Merve Boluğur kimdir?

Merve Boluğur tekrardan ekranlara mı dönüyor? Merve Boluğur kimdir?

Geçtiğimiz günlerde Eser Yenenler'in Linç@ programına konuk olan Merve Boluğur, samimi ve deli dolu halleri ile gündeme geldi. Program sonrası Merve Boluğur'un hayatı, kariyeri ve aşk hayatı merak konusu oldu. Peki Merve Boluğur kimdir? Merve Boluğur kaç yaşında? Merve Boluğur burcu nedir? İşte detaylar... 

Merve Boluğur tekrardan ekranlara mı dönüyor? Merve Boluğur kimdir?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Merve Boluğur, bir süredir araları bozuk olduğu bilinen eski dostu Eser Yenenler’in Linç@ programına katıldı. Boluğur’un programa katılması ikilinin arasındaki buzların çoktan eridiğini gösterdi. Program sonrası Merve Boluğur’un hayatı, kariyeri ve ekranlara tekrardan dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu? Peki Merve Boluğur kimdir? Merve Boluğur kaç yaşında? Merve Boluğur burcu nedir? Merve Boluğur ekranlara tekrardan dönecek mi? İşte detaylar... 

MERVE BOLUĞUR EKRANLARA GERİ Mİ DÖNÜYOR? 

Eser Yenenler’in Linç@ programına konuk olan güzel oyuncunun samimi ve deli dolu halleri dikkatlerden kaçmadı. Merve Boluğur programda ekranlara geri dönmek istediğini belirtti. Sevenlerin, Boluğur’un ekranlara geri dönmesi için destek yorumları yağdırdı.  

MERVE BOLUĞUR KİMDİR? 

Çoğumuzun Acemi Cadı dizindeki Ayşegül rolü ile tanıdığı Merve Boluğur 16 Eylül 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Boluğur oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde almıştır.  

2006 yılında oyunculuğa başlayan Boluğur, Acemi Cadı’nın ardından aynı yıl ‘Keloğlan Kara Prense Karşı’ filmi ile sinema sektörüne giriş yaptı. 

Boluğur 2007 yılında, Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın başrollerinde yer aldığı ‘Aşk Yeniden’ dizisinde yer aldı. Aynı yıl, ‘Hoşçakal Güzin’ isimli dizide rol aldı.  

2009 yılında Star Tv’de yayınlanan “Kül ve Ateş” adlı dizide yer aldı. 

Merve Boluğur asıl ününü 2010-2011 yılları arasında yayınlanan Gossip Girl adlı yabancı dizinin yerli uyarlaması olan ‘Küçük Sırlar’ dizisi ile yakalamıştır.  

2012 yılında Rexona markasının reklam filminde oynadı. 2014 yılında ise Maybelline NewYork’un ilk Türk marka yüzü oldu. 

ROL ALDIĞI DİZİLER: 

2006-2007: Acemi Cadı (Ayşegül) 

2007: Aşk Yeniden (Eylül) 

2009: Kül ve Ateş (Hayal İsfendiyar) 

2010-2011: Küçük Sırlar (Ayşegül Yalçın) 

2011-2013: Kuzey Güney (Zeynep) 

2013- : Muhteşem Yüzyıl (Nurbanu Sultan) 

 ROL ALDIĞI FİLMLER: 

 2006: Keloğlan Karaprense Karşı (Birgül) 

2007: Gomeda 

2008: Hoşçakal Güzin (Bahar) 

MERVE BOLUĞUR AŞK HAYATI 

Merve Boluğur büyük aşk yaşadığı şarkıcı Murat Dalkılıç ile 24 Ağustos 2015 yılında nikah masasına oturdu. Ancak Ağustos 2017 yılında boşandılar. 

Merve Boluğur daha sonra aşk orucunu bozduğu Mert Aydın ile 2 Ekim 2022 yılında evlenmiş ve 23 Kasım 2022 yılında boşanmıştı.  

Bakmadan Geçme